03.05.22 Gulvbranchen Nyheder

Brugtvognsræs og undergulve for fuld hammer

I byen Løsning lige uden for Vejle ligger Arol15, der er ejet af Armands Silis. Armands er oprindeligt fra Letland, men flyttede i 2006 til Danmark og er nu glad for at bo Horsens.

Armands er energisk og ambitiøs, og hans virksomhed tæller nu 13 medarbejdere. Armands vil gerne have flere medarbejdere, men ikke flere end 20, så bliver det for meget, når man er chefen for det hele. Og det skal være fedt at være chefen. Hvorfor skulle man ellers være chef? Armands selv siger, at han ikke egner sig til at være ansat, da han gerne vil have ansvar og lede.

Navnet Arol 15 er en sammentrækning af Armands og hans tidligere kollega Oleg og så året 2015, hvor firmaet blev stiftet. Arol15 har valgt at fokusere på at specialisere sig i undergulve. Derfor er 98% af kunderne også erhvervskunder og mange af dem er faste samarbejdspartnere, så kunderne kommer næsten af sig selv, selvom Armands bruger penge på Facebook, hjemmeside mv.

Alle Armands' medarbejdere har udenlandsk baggrund, da det kræver særlige kompetencer at lave undergulve og der er få danske gulvlæggere med de færdigheder. Armands synes det er vigtigt, at branchen står sammen og finder Gulvbranchens specifikke rådgivning god, da der stilles mange krav fra bygherrerne. Han har også gode kollegaer i branchen.

I fritiden kører Armands folkerace med brugte biler over hele Danmark. Derfor står der flere ramponerede biler udenfor Arol15, som han løbende reparerer. Armands bruger folkerace til at koble af på, selv om det er tydeligt at se på bilernes tilstand, at han nyder konkurrencen og ikke har noget imod at få nogle skub.

Relateret indhold