Gulvbranchens bestyrelse. Bagerst fra venstre: Christian Christensen fra Miko Gulve A/S, Bo Rasmussen fra Garant v/Bo Rasmussen A/S, Jan Georgsen fra Dana Lim A/S Foran fra venstre: Michael Lund Kristensen, BT Gulve A/S, Carsten Wind fra DanFloor A/S og Christian Iversen fra Forbo Flooring A/S. Gulvsektionens bestyrelse. Fra venstre: Tonny Kruse fra Gulvraadgiver.dk, Henning Rasmussen fra Jul. Nielsens Totalindretning ApS, Henrik Ancher fra Ancher’s Gulvservice A/S og Mads Christiansen fra Tæppeland Erhverv A/S

24.05.22 Gulvbranchen Nyheder

Lærlinge, materialemangel og valg af bestyrelser på dagsordenen til årets generalforsamling

Det går godt i gulvbranchen. Medlemmerne har travlt med et væld af opgaver, men slås også med udfordringer, der kan vise sig ret alvorlige på sigt. Det var indtrykket på årets generalforsamling i Gulvbranchen, hvor både krigen i Ukraine og manglen på lærlinge fyldte en del i diskussionerne.

Nynne Stephansen fra Gulvskolen fortalte, at Gulvskolen besøger erhvervsskoler i hele landet for at få flere elever til at vælge gulvlæggerfaget og starte på skolen. Selvom gulvlæggeruddannelsen er en del af træfagene, er der desværre stadig en del, der ikke kender uddannelsen. Jesper Krogh fra Gulvskolen opfordrede også virksomhederne i GVK ordningen til at lade deres lærlinge prøve kræfter med vådrummene, så de kan blive bedre til den svære disciplin.

Revisioner af Gulvfakta

På Generalforsamlingen fik medlemmerne også indsigt i de kommende revideringer af Gulvfakta, bl.a. at der kommer flere fugtmålemetoder i støbte undergulve og ændringer for fugtniveauet i støbte undergulve hvor fugtspærren er udført i folie. Her sænkes niveauet fra 90% til 85% RF, før undergulvet kan frigives til gulvbelægning.

Generalforsamlingen fandt sted på det idylliske Koldingfjord Hotel, hvor der også blev tid til hygge, festligt samvær og besøg af Jacob Haugaard.

På generalforsamlingen blev bestyrelsernes indstillinger til kandidater enstemmigt vedtaget
Tak for en fantastisk dag. Vi ses på Fyn næste år den 11. maj

Relateret indhold