Foto: Getty Images

09.08.22 Gulvbranchen Nyheder

Oversigt over kommende kurser

Vi har samlet en række kurser og arrangementer, der kan være relevante for dig, der er medlem af Gulvbranchen.

Entrepriseret 1 - AB 18

Med DI Byggeris mest detaljerede kursus inden for entrepriseret får du et solidt indblik i AB 18's nye struktur og indhold. Det giver dig vigtige værktøjer til at håndtere hverdagens udfordringer samt bidrage til udvikling i din virksomhed, uanset virksomhedens størrelse.

Læs mere og tilmeld dig her

Introduktion til DI Byggeris Projektlederuddannelse (online)

Til denne online introduktion kan du høre nærmere om DI Byggeris Projektlederuddannelse. Vi gennemgår uddannelsen, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere og tilmeld dig her


DI Byggeris Projektlederuddannelse

DI Byggeris Projektlederuddannelse er et af vores flagskibe, og er målrettet projekt- bygge- og entrepriseledere med nogle års erfaring. På uddannelsen får du mulighed for at udvikle din projektledelse, hvor planlægning, styring og ledelse er integreret i hinanden og fungerer som én sammenhængende projektledelsesindsats.

Læs mere og tilmeld dig her


Projektledelse i byggeriet - netværk

Arbejder du med projektledelse og/eller procesledelse i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Så kom med i DI’s netværk for projektansvarlige inden for byggeri og bliv en del af et professionelt fællesskab, hvor dine projekter er i centrum.

Læs mere og tilmeld dig her

Byggeriets overenskomster for lønpersonale

På dette kursus gennemgår vi, hvordan du som administrativ medarbejder kan sikre dig, at virksomheden efterlever de arbejdsretlige og overenskomstmæssige regler i bygge- og anlægsbranchen.

Læs mere og tilmeld dig her

Relateret indhold