Gulvbranchen
06.09.22 Gulvbranchen Nyheder

Vi skal sælge os selv bedre som gulveksperter

Jan Engmark ejer og driver Garant Aalborg, som han har lagt sammen med den netop opkøbte virksomhed Aalborg Gulvservice. Garant Aalborg byder på et kæmpe showroom og er centralt placeret midt på Skalborg Bakke i Aalborg i en flot 16-kantet bygning med pagodetag.

Jan Engmark har arbejdet i gulvbranchen, siden han var 17 år. Han har en baggrund inden for salg og en HD i afsætning. På privatfronten følger Jan Engmark Real Madrid, når tiden tillader det.

Fokus på den gode kundeoplevelse

Garant Aalborg startede oprindeligt som Tæppe Eksperten, som Jans svigerfar grundlagde for 57 år siden. Svigerfar var med til at starte Garant-kæden, og i dag er Jan som næstformand for kæden. Garant Aalborg beskæftiger ca. 30 medarbejdere, og to tredjedel af forretningen er erhvervskunder. Jan fokuserer meget på forretning og den gode kundeoplevelse:

  • Vi løser alle slags gulvopgaver, og vi lægger vægt på at udfordre kunderne på, hvilket gulv de skal vælge. Det er ikke lige meget, hvad de vælger, for alle gulvbelægninger er forskellige, og de skal træffe det rigtige valg. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi i branchen viser, at vi er eksperterne. For det skaber tilfredse kunder, der kommer igen og er villige til at betale for at få ekspertrådgivning, siger Jan.

Jan synes, at branchen skal blive bedre til at sælge sig selv og skabe en helhedsoplevelser for kunderne, når de fx skal købe et køkken. Han er overbevist om, at det vil give en bedre forretning. I Garant Aalborg har de også lærlinge og går op i, at de har det godt:

  • Vi skal huske at give lærlingene spændende opgaver, så de ikke løber skrigende bort, men får lyst til at blive i branchen, som han siger.

Relateret indhold