20.06.23 Gulvbranchen Nyheder

Landmanden dyrker gulvet

KA Gulvservice er grundlagt af Kristian Andersen, som startede sin karriere som landmand. I dag er han chef for en gazellevirksomhed med 25 ansatte, der har sans for gulvets mange finesser.

Tæt ved hovedvejen i Herning finder vi KA Gulvservice. Den lægger godt placeret ud til vejen, så forbipasserende kan se ind til et stort flot showroom fyldt med forskellige gulvtyper. Indenfor møder vi Kristian Andersen, der har opbygget og ejet virksomheden siden 2005 og økonomiansvarlig Cristina Brøgger Sørensen, som kom til i foråret 2022 samt de andre på holdet, der er med til at sikre driften af slibe- og gulvlæggervirksomheden og butikken.

Oprindeligt var Kristian landmand, men håndværket trak mere i ham. Derfor blev han gulvsliber og begyndte at studere markedet for gulvvirksomheder. Han grundlagde virksomheden i 2005 og har oplevet en konstant vækst lige siden. I dag er arbejdet med at slibe gulve udvidet med at lægge sildebensgulve, gulvpleje, gardiner, tæpper og akutstikpaneler.

Flere gazeller

KA Gulvservice har modtaget Børsens Gazellepris i flere år. Den flotte placering skyldes, at medarbejderne er gode til at have fokus på kunderne og levere god service og kvalitet. Virksomheden er da også vokset fra at være en mindre gulvvirksomhed til at have 25 medarbejdere. De fleste ansatte er gulvslibere, men der er også gulvlæggere ansat og et par lærlinge. KA Gulvservice samarbejder nemlig med Gulvskolen om hele tiden at have lærlinge ansat, så de sikrer fagets fremtid.

I sin fritid holder Kristian til i sit hus på landet. Han er naturmenneske og finder ro i at bo lidt væk fra byen. Det samme gør sig gældende for Christina, som har sin ejendom fuld af dyr. De er enige om, at det klarer hovedet at bo på landet.

 

Relateret indhold