21.05.24 Gulvbranchen Nyheder

Fyraftensmøder om fugt i Jylland

Vi dykker ned i et af branchens største udfordringer på besøg hos medlemmere

Hvorfor komme til Gulvbranchen, når vi kan komme til jer?

Vi tager ud i landet og holder fyraftensmøder hos vores medlemmer. Formålet er at dele viden, erfaringer og netværk ude hos jer. Møderne er en unik mulighed for at dykke ned i aktuelle emner, diskutere udfordringer og løsninger i vores branche med kolleger og os.

Vi starter hos to medlemmer i Jylland og planlægger at fortsætte på Sjælland. Men husk, det kan kun blive en succes, hvis du møder op og deltager aktivt.

Emne: Fugtmålinger

På møderne sætter vi fokus på vigtigheden af korrekte fugtmålinger i støbte undergulve. Vi præsenterer Gulvfaktas afsnit om fugtmålinger og giver indblik i de forskellige målemetoder. Desuden får I en juridisk gennemgang af kravene til kvalitetssikringen omkring fugtmålinger med afsæt i AB18 og Gulvbranchens standardforbehold.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og til at stifte bekendtskab med de forskellige fugtmålingsapparater og -metoder.

Tilmeldingsfrist er den 10. juni

Min. antal deltagere: 15 personer pr. møde

Deltagere fra DI Byggeri:

  • Louise Heger Nielsen: Advokat, Erhvervsjuridisk rådgivning - Vil dele indsigt i den juridiske side af kvalitetssikringen.
  • Kim Risgaard Sildorf: Fagteknisk konsulent, Gulvbranchen - Vil præsentere fugtmålingsmetoder.

Fyraftensmøderne holdes hhv. den 18. og 19. juni hos A 10 Tæpper i Kolding og Hammelsvang i Hasselager. Min. antal deltagere er 15 personer pr. møde. 

Tilmelding 18. juni 2024 i Kolding 

Tilmelding 19. juni 2024 i Hasselager

Relateret indhold