Certificerings-ordning

Vi tror på at driftsikkerhed og arbejdsmiljø er vigtige for din bundlinje. Derfor skal du ikke overlade service og eftersyn af dit udstyr til hvem som helst. Medlemmerne af Kranbranchen råder tilsammen over mere end 100 servicemontører som løbende opdateres med den seneste viden.

Rådgivning sikrer driften og arbejdsmiljøet

Du opnår som kunde den mest optimale drift og den største sikkerhed, fordi Kranbranchens medlemmer vejleder og rådgiver i de mange tvivlsspørgsmål.
Servicemontørerne baserer selvfølgelig eftersynene på gældende lovgivning og branchens "Best practice".

Certificerede servicemontører

Du kan være sikker på at Kranbranchens servicemontører er ajourføres med den seneste viden om gældende lovgivning og de nyeste krav. På 2-4 kurser om året opdateres servicemontører på de seneste regler og uddannelsen slutter med en eksamen. På den måde certificeres servicemontørerne for en 3-årig periode og du kan være tryg ved at de baserer deres eftersyn på den gældende lovgivning og regler.

Certificerede servicemontører

På 2-4 kurser om året opdateres servicemontører og konsulenter på de seneste regler og uddannelsen slutter med en eksamen. På den måde certificeres servicemontørerne for en 3-årig periode og du kan være tryg ved at de baserer deres eftersyn på den gældende lovgivning og regler. Find en liste over certificerede montører herunder:

Læs mere