Om os

Malersektionens mission

Malersektionen skaber bedre betingelser for at drive virksomhed for vores medlemmer, og vi synliggør malerfagets kvalitetsaftryk på byggerierne. Vi arbejder for at sikre en god lærlingeuddannelse, der bidrager til at tiltrække lærlinge til faget, og vi arbejder for gode overenskomster.

Malersektionen giver et unikt netværk og fordel af de synergier, der skabes imellem de enkelte sektioner og industrien. Vi har specialister, der holder dig opdateret om ny viden inden for faget herunder gældende lovgivning.

Historie

DI Byggeri Malersektionen er en ud af 26 sektioner under DI Byggeri.

Byggeriets Arbejdsgivere (BYG) og Danske Entreprenører blev i 2003 lagt sammen til Dansk Byggeri og i 2020 blev Dansk Byggeri lagt sammen med Dansk Industri til DI Dansk Byggeri. I 2021 blev DI Dansk Byggeri sammenlagt med DI Byg, til det der i dag hedder DI Byggeri.

Medlemmer

Find virksomheder nær dig, der er medlem af Malersektionen her

Hvis du vil sikre dig, at virksomheden er medlem af Byg Garanti, kan du søge på siden her

Tagmalerforeningen

DI Byggeri Tagmalerforening er en brancheforening for medlemmer af Dansk Industri, der udfører rensning og maling af tage. Først og fremmest kræver det faglig ekspertise at vurdere, om dit tag skal udskiftes til nyt, eller om tagrenovering er den mest fornuftige løsning.

Gå til Tagmalerforeningens hjemmeside

Malersektionens vedtægter

Gældende fra 25. september 2021.

Medlemsfordele

I Malersektionen tilbyder vi konsulentbistand indenfor juridiske- og personalemæssige forhold, uddannelse, forsikringsordninger, værktøj/udstyr, reklame/marketing, kontor/IT mv.

Det sikrer de bedste betingelser for at drive virksomhed.

Som noget særligt tilbyder vi Byg Garanti til dine private kunder. Det giver dig en konkurrencemæssig fordel og dine kunder tryghed i samarbejdet.

Læs mere om dine medlemsfordele her

HandsOn

Vi har indgået et samarbejde med HandsOn, som tilbyder kvalitetssikring ved brug af app.

Appen håndterer ud over kvalitetssikring også dokumentation og ekstraarbejder og er kompatibel med en række økonomisystemer. Som medlem får du rabat på løsningen.

Arbejdsmiljørådgivning

Der kan være mange situationer, hvor arbejdsmiljø kan være vanskelig, og derfor er det klogt at søge rådgivning, inden der opstår et problem.

Det er altid arbejdsgivers ansvar, at sikkerheden er i orden.

Alle øvrige parter (bygherrer, hovedentreprenører, medarbejdere osv.) skal samarbejde om at skabe et godt arbejdsmiljø. Medarbejdere har ansvar for at efterleve arbejdsgiverens anvisninger.

Hvis du ønsker rådgivning, kan du ringe på tlf. 33 77 33 77

Læs mere om det her:

Arbejdsmiljø på byggepladsen - har du styr på dine pligter som arbejdsgiver? Dansk Byggeri - en del af Dansk Industri - DI Dansk Byggeri