MR

Bliv medlem

Din virksomhed kan blive tilknyttet DI og Managementrådgiverne på to måder: medlemskab eller associering. Som medlem bliver din virksomhed omfattet af DI's overenskomster, som associeret står din virksomhed uden for overenskomsterne, men har adgang til samme service og fordele.

Ansøgning om optagelse 
Ansøgning om optagelse i DI/MR sker ved at kontakte foreningens sekretariat pr. mail på mr@di.dk eller på tlf. 3377 3886

Managementrådgiverne
Att. Marlene Frandsen
1553 København V

Forud for ansøgning om optagelse henvises til MR's vedtægter - specielt § 4.

Du skal være opmærksom på, at har du først været medlem af DI, så kan du ikke blive associeret. Du kan derimod godt gå fra at være associeret til DI og derefter blive medlem.

Det får du: 

Igennem dit medlemskab af DI og Managementrådgiverne får din virksomhed:

  • Politisk indflydelse
  • Et fælles talerør og større slagkraft
  • Målrettet medlemsservices, herunder personalejuridisk rådgivning mm
  • Månedligt nyhedsbrev om aktuelle begivenheder
  • Netværk og udvikling: seminarer og konferencer
  • Nedenfor kan du læse mere om tilknytning til DI og Managementrådgiverne

Virksomheder med overenskomst 
Har din virksomhed en overenskomst, skal I optages som medlem. At have en overenskomst vil sige, at virksomheden har en eller flere skriftlige aftaler med et eller flere fagforbund om løn- og/eller arbejdsforhold for nogle eller alle medarbejdere. Det kan være i form af en virksomhedsaftale eller en tiltrædelse til en forbundsoverenskomst.

Virksomheder uden overenskomst 
Virksomheder, der ikke har en overenskomst, kan vælge at blive associeret til DI i stedet for medlem.

Begge tilknytninger giver dig fuld adgang til alle DI's og Managementrådgivernes services, valg- og stemmeret til DI's organer såsom regionalforeningerne og deltagelse i møder og arrangementer. For de fleste rådgivervirksomheder vil associering være den mest naturlige ordning.

Kontingent 
Det årlige kontingent for medlemskab af Managementrådgiverne er fastsat til 1.100 kr. pr. virksomhed + 275 kr. pr. konsulent. Dog er der et kontingentloft på 50.000 kr.

Vedtægter 
Læs MR's vedtægter her.

Relateret indhold