Fra medlem til medlem: Få inspiration til læsestof i sommerferien fra Managementrådgivernes bestyrelse.

Foto: Colourbox
30.06.21 MR Nyheder

Hvad læser MR’s erhvervsprofiler i sommerferien?

Vi har spurgt tre medlemmer af Managementrådgivernes bestyrelse, hvad de skal læse i sommerferien. De tre erhvervsledere kommer her med inspiration til, hvordan du bedst lader op i sommersolen.

Foto: Implement

Henrik Horn Andersen, Partner i Implement (Formand)

Det læser jeg: Jeg har planer om at læse The Advice Trap: Be Humble, Stay Curious & Change the Way You Lead Forever af Michael Bungay Stanier (manden bag The Coaching Habit). Den handler grundlæggende om at lære at styre “fixerdyret” i os alle, stille begavede spørgsmål og gøre det lidt længere, inden du kommer med dine råd. Jeg tror, det er noget mange af os konsulenter og ledere i konsulentvirksomheder kunne have godt af. Jeg faldt over den i Brenee Brown’s podcast Dare to Lead, som har en masse interessante gæster og spændende snakke, hvis du kan se bort fra den meget amerikanske indpakning.

Det inspirerer mig også: Ellers bruger jeg sommeren på at lade batterierne op med en del cykelture på racercyklen med god musik eller cykelpodcast i ørerne. Jeg savner Radio Godefroot, men hvis man ikke har hørt dem, så er der lirens cykelhistorier i den.

Læs også: Seks gode råd til inkluderende hybridmøder

Foto: Incentive

Mette Bøgelund, Direktør og partner i Incentive

Det læser jeg: Jeg har fået den vane at se, hvilke bøger Bill Gates anbefaler som sommerlæsning. Sidste år var det udover en række fagbøger den vidunderlige roman The Rosie project af Graeme Simsion. Jeg interesserer mig meget for ledelse og menneskers forskellighed, og bogen er både sjov, tankevækkende og lærerig. Forfatteren har også skrevet to efterfølgere, som jeg også kan anbefale. Så i år medbringer jeg også en række af Bill Gates’ anbefalinger på min Kindle.

Det inspirerer mig også: I coronatiden har jeg fået gået en masse, så jeg satser på at tage vandrestøvlerne med på ferie og udforske forskellige vandreruter i bjergene. Der bliver nok også tid til nogle dejlige dage ved pool og strand og et besøg på en næsten hemmelig og meget fantastisk lokal restaurant.

Læs også: Perceptionen af rådgiverbranchen skal ændres

Foto: The Boston Consulting Group

Claudia Bruyant Ndege, Principal i The Boston Consulting Group

Det læser jeg: Jeg skal blandt andet læse Drop opdragelsen af familieterapeut Fie Hørby, som jeg har fået anbefalet af en kollega. Mon ikke der også sniger sig et par nordiske krimier ind, f.eks. Opløst af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo.

Det inspirerer mig også: Jeg glæder mig til at kunne tage vores totalrenoverede kælder i brug om et par uger. Min første erfaring som bygherre (læs: bygkvinde) og en hård en af slagsen. Derudover glæder jeg til at lytte til Adam Grants podcast Worklife. Episoden fra 15. juni med Mellody Hobson (President og co-CEO i Ariel Investments samt bestyrelsesformand i Starbucks) om Taking tough feedback er en must-hear.

Læs også: Rådgivervirksomheder skal afspejle kundernes diversitet

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Managementrådgivernes nyhedsbrev og få information om consultingbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, analyser, faglig inspiration og relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret indhold