DI har udarbejdet en guide, hvor du som medlem kan få svar på en lang række spørgsmål relateret til håndteringen af de udfordringer, der opstår som følge af COVID19. Hvis du har spørgsmål kan du derfor med fordel starte med at finde svaret på vores temaside.

18.03.20 MR Nyheder

COVID19 - information til medlemsvirksomheder

Effekten af Coronavirussen/COVID-19 har nu i stort omfang ramt Danmark og dansk erhvervsliv. Over hele landet mærker danske virksomheder konsekvenserne af coronavirussen, og det gælder i høj grad også for vores medlemmer i rådgiverbranchen. Vi har her samlet en række brugbare links til hjælp og information.

Hvordan skal min virksomhed forholde sig til coronavirus-situationen? Hvilke forholdregler skal vi tage? Hvordan håndterer vi medarbejderne? Der er mange spørgsmål og især efter at Statsminister Mette Frederiksen onsdag aften holdt pressemøde om nye markante initiativer for at begrænse smitten.

Sidder du lige nu og har udfordringer med, at der ikke er tilstrækkeligt med opgaver til medarbejderne i virksomheden på grund af coronakrisen, og har du behov for at reducere virksomhedernes lønomkostninger? Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om de forskellige værktøjer, virksomheden kan tage i brug for at reducere omkostningerne.

Regeringen har de sidste par uger præsenteret flere økonomiske hjælpepakker, som skal sikre Danmark igennem den nuværende situation.

Læs mere om hjælpepakkerne og ansøg på www.virksomhedsguiden.dk


global hjælp

Få global hjælp hos DI's globale kontorer

Corona påvirker danske virksomheder mange steder i verden. DI's forskellige afdelinger kloden rundt er klar til at hjælpe uden beregning. Se mere

Info, FAQ og hjælp til vores medlemmer

DI har udarbejdet en guide, hvor du som medlem  kan få svar på en lang række spørgsmål relateret til håndteringen af de udfordringer, der opstår som følge af COVID19.

DI har sendt breve ud til samtlige departementschefer og styrelsesdirektører, borgmestre og regionsborgmestre med en markant opfordring til at fortsætte samarbejdet med alle private leverandører samt fremrykke betalinger til private leverandører. Læs brevene her

Hvis du har spørgsmål kan du derfor med fordel starte med at finde svaret på temasiden:

DI’s temaside om Coronavirus.

Har du konkrete personalejuridiske spørgsmål kan du kontakte DI's Juravagt på jura@di.dk eller på tlf. 3377 3377 (ml. 8.00 - 17.00).

Lønkompensationspakke

DI Managementrådgiverne opfordrer til at du orienterer dig grundigt i muligheden for at bruge ordningen – herunder i kombination med de andre muligheder, som DI har anvist. Læs mere i vejledningen, som netop er opdateret. Du kan også læse mere i DI's pressemeddelelse.

DI er i tæt dialog med regeringen om hjælp til virksomhederne

Det er vigtigt at understrege, at vi bruger jeres meldinger og forslag til at få overblik over, hvordan krisen rammer på tværs af rådgiverfagligheder og størrelser og ikke mindst til at spille ind til regeringen, som vi fortsat er i tæt og intensiv dialog med omkring tiltag, der kan afbøde krisen. Så bliv ved med at kontakte os – tag fat i chefkonsulent Sarah Gade Hansen på tlf. 3054 5391 eller på sga@di.dk med information.

Inspiration: Ledelse og praktiske råd

I takt med at coronavirus spreder sig, og flere og flere kommer i karantæne eller bliver syge, vil ledelsesopgaven kalde på noget særligt for en periode. Som leder får du brug for at kunne skabe klarhed og ro blandt dine medarbejdere. Både dem, der stadig møder på arbejde i virksomheden, og dem, du nu skal lede på distancen.

Få inspiration via denne artikel: Ledelse i coronatider – praktiske råd

DI Managementådgivernes arrangementer

DI Managementrådgiverne afholder i den kommende tid ingen fysiske arrangementer.Vi vurderer løbende situationen og tilpasser afholdelsen af fremtidige arrangementer herefter. De tilmeldte til eventuelt aflyste arrangementer vil blive kontaktet pr. e-mail med nærmere information.

Følg i øvrigt med på DI Managementrådgivernes hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer arrangementerne.

Skrevet af:

Kathrine Berge