DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

Deltag i SBA's årlige julearrangement

SBA's årlige julemedlemsmøde står for døren. Under dagens program - før julefrokosten - er mangel på arbejdskraft temaet, hvor vi fokuserer på uddannelse, lærlinge og integration.

Først og fremmest kan du komme og høre hvilke muligheder din virksomhed har for at uddanne sine medarbejdere og høre, hvordan din virksomhed kan arbejde med at få flere lærlinge til gavn for din virksomhed. Dernæst kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan bidrage med integration af flygtninge på arbejdsmarkedet og selv få noget ud af det.

Før silden bliver serveret, tager vi dialogen om dagens emner samt om dine synspunkter og ønsker til den næste overenskomstfornyelse.

Vi sender programmet ud, så snart det er færdigt.

Vi glæder os til at se dig og dine lederkollegaer til en dag, der byder på både faglig inspiration og hyggeligt samvær med andre SBA medlemmer.

Har du spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsansvarlig for SBA, Simon Dyhr på tlf. 6169 7621 eller via e-mail: sidy@di.dk.

Program

Ordstyrer: Jakob Scharff, branchedirektør, DI Service

10.30 Ankomst og registrering – der serveres en let anretning og vand.

11.00 Velkomst
Jørgen Utzon, formand, SBA

11.10 Oplæg af uddannelseskonsulent, Susan Broe Hansen, TEC Facility Service 
Hvilke muligheder har du som virksomhed til at videreuddanne dine medarbejdere som service-assistent og rengøringstekniker? 
 
Oplæg fra HR-Chef, Kenny Mitchboe, Forenede Service A/S udd. satsning 
Hør om hvordan du som virksomhed kan arbejde med uddannelse af egne medarbejdere selv få noget ud af det som virksomhed.  

Oplæg af udviklings- og kursuskonsulent, Mariann Præstegaard, Hotel- og Restaurant-skolen 
Hvilke muligheder har du som virksomhed til at uddanne dine medarbejdere som f.eks. gastronomassistent, smørrebrød og catering, kok? 
 
12.10  Oplæg fra Branchedirektør, Lars William Wesch, BSC Godstransport (ATL) 
Hvordan arbejder brancheforeningen BSC Godstransport (ATL) og ATL’s medlemmer med at få flere lærlinge til gavn for virksomhederne?

12.20 Pause

12.35 Oplæg ved Ea Nielsen, Kommunikationschef, Cabi - bedre arbejde til flere 
Integration i Servicebranchen - Hvordan kan din virksomhed bidrage til integrationen og selv få noget ud af det?

13:00 Rundbordsdiskussion og dialog
Vi samler op på dagen temaer og bringer et enkelt nyt tema ind, nemlig overenskomstfornyelsen. Derfor inviterer bestyrelsen til rundbordsdiskussion og dialog om følgende emner. Du vælger selv hvilket emne du vil drøfte med dine kollegaer fra branchen.

Bord 1: Dine ønsker og synspunkter til overenskomstfornyelsen 2020 og frem. Ordstyrer: bestyrelsesformand Jørgen Utzon
Bord 2:  Dine ønsker og synspunkter til overenskomstfornyelsen 2020 og frem. Ordstyrer: bestyrelsesnæstformand Lotte Hjortlund Andersen 
Bord 3: Uddannelse og lærlinge. Bestyrelsesmedlem Kim Steendahl
Bord 4: Integration. Ordstyrer: Bestyrelsesmedlem Jacob Nibe

13.30 Afslutning
Jørgen Utzon, formand, SBA

Efter afslutningen går vi i samlet flok til Restaurant 1733, Nybrogade 14, København, hvor menu-en står på traditionel dansk julefrokost – afgang ca. kl. 13.40.
 
14.00 Julefrokost på Restaurant 1733

Oplægsholdere

Uddannelseskonsulent, Susan Broe Hansen, TEC Facility Service
HR-Chef, Kenny Mitchboe, Forenede Service A/S
Udviklings- og kursuskonsulent, Mariann Præstegaard, Hotel- og Restaurantskolen
Kommunikationschef, Ea Nielsen, Cabi - bedre arbejde til flere 
Branchedirektør, Lars William Wesch, BSC Godstransport (ATL)