Gratis kursus i de National Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for rengøring i hospitals- og primærsektoren herunder dagtilbud og skoler

Gratis kursus til SBA medlemmer i de National Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for rengøring i hospitals- og primærsektoren herunder dagtilbud og skoler.

Kom med, når SBA i samarbejder med GladConsuling afholder kursus i NIR den 10. marts 2020 hos Glad Consulting i Vallensbæk. Det koster ikke mere at gøre hygiejnisk rent men det forebygger sygdom hos patienter/borgere og personalet – det handler om adfærd. Rengøringshygiejne er et vigtigt element i at undgå smitte i hospitals- og primærsektoren.

Kurset er gratis for medlemmer af SBA og kurset afholdes ved minimum 8 tilmeldte og max 20 tilmeldte. Underviserne på kurset er Lonnie Eickworth og Klara Marie Mikkelsen begge fra Glad Consulting. For tilmelding ring til Glad Consulting på tlf. +45 70255477 eller skriv til info@gladconsulting.com. Når du tilmelder dig eller dine kollegaer til kurset, så oplys venligst at din virksomhed er medlem af SBA.

Målgruppen for kurset er rengøringsansvarlige ledere i hospitals- og primærsektoren herunder dagtilbud og skoler, planlæggere hos leverandører af rengøringsydelser; indkøbschefer for rengøringsydelser hos kunden samt konsulenter der udarbejder indkøbsdokumenter for kunden. 

Udbytte af kurset er:

  • Kendskab til vigtige elementer for forebyggelse af infektioner og smittespredning
  • Tilrettelæggelse og styring af rengøring
  • Metoder og midler
  • Generelle forholdsregler
  • Krav til personale, indretning, rengøringsaftale og kvalitetssikring

Afholdes hos: 

Glad Consulting 
Vallensbækvej 65
2625 Vallensbæk