Bliv medlem

SBA arbejder for fair vilkår for hele servicebranchen og står klar med støtte til det enkelte medlem, når der er brug for det.

Som medlem af SBA er du med til at arbejde aktivt for en ordentlig servicebranche. Du sender et klart signal til dine kunder og samarbejdspartnere om, at din virksomhed har styr på arbejdsforholdene og prioriterer ordentlighed. Du tager entydigt afstand fra de brodne kar i branchen og får vist, at der et alternativ. Det er både sund fornuft og et stærkt konkurrenceparameter. Velkommen til en stærk familie.

SBA varetager naturligvis din virksomheds erhvervspolitiske interesser. Vi er der, hvor beslutningerne bliver taget og sørger for, at de politiske rammevilkår er rimelige og ikke pålægger vores medlemmer unødige byrder. Vi ønsker mindre administration og færre afgifter, så du kan drive en god forretning og holde fokus på det væsentlige.

Vi har brug for en stærk spiller til at varetage vores interesser. Derfor har vi valgt SBA. Direktør Anne Marie Max Hansen, A/S Max Hansen Rengøring
  1. Varetagelse af og medindflydelse på jeres branchemæssige og erhvervspolitiske interesser

  2. Servicenormen - et effektivt arbejdsredskab og et stærkt signal til omverden og kunder

  3. Ubegrænset adgang til personalejuridisk rådgivning - fx om overenskomster, ansættelser og opsigelser

  4. Forsikring mod eventuelle uenigheder med medarbejdere eller fagforbund - vi fører sagen ved domstolene og rådgiver jer uden omkostninger

  5. Kompetenceudvikling i form af videreuddannelser, kurser, seminarer, årsdage og konferencer af høj, faglig kvalitet

  6. Netværk, sparring og vidensdeling med ligesindede kolleger

  7. Nøglekortsordning

Camilla Sandfeld

Camilla Sandfeld

Seniorchefkonsulent