01.02.21 SBA Nyheder

Har du husket at udfylde Servicenormen?

Der er frist for at udfylde spørgeskemaet for Servicenormen den 1. marts. Servicenormen er en nødvendig forudsætning for at være medlem af SBA.

I november 2020 modtog alle medlemmer i SBA et link til spørgeskema, hvor medlemmerne skal bekræfte, at de overholder retningslinjerne i Servicenormen.

Dansk Standard laver løbende stikprøvekontrol hos medlemmer for at sikre overholdelse af retningslinjerne, samtidig tilbyder de giver sparring på, hvad der kan gøres bedre. Dansk Standard fortsætter auditeringerne på trods af corona, og tager de nødvendige forholdsregler med at blive testet før, under og efter besøgene.

Føler du dig fortsat utryg ved at få besøg, har du muligheden for at vælge en virtuel auditering frem for en fysisk.  

Her finder du dit certifikat

Når du har udfyldt spørgeskemaet kan du hente dit Servicenorm-certifikat på seriøsservice.dk ved at logge ind med din e-mail og kodeord.

Har du mistet dit link til spørgeskema, kodeord til seriøsservice.dk eller har andre tekniske problemer, er du velkommen til at kontakte sekretær Louise Hammerlund Han på mail lhha@di.dk eller telefonisk 3377 3835.

Har du spørgsmål til indholdet af Servicenormen og hvordan du udfylder spørgeskemaet, kan du kontakte sekretariatsansvarlig Marie Hau på mail mhau@di.dk eller telefonisk 3377 4780

Er du nyt medlem?

Alle nye medlemmer får tilsendt link til spørgeskema, så snart de er blevet meldt ind. Har du ikke modtaget link, skal du kontakte sekretariatsansvarlig Marie Hau på mhau@di.dk

 

Anna Kjær Beyer
Skrevet af:

Anna Kjær Beyer