01.06.21 SBA Nyheder

Det skal du vide fra SBA's generalforsamling 2021

Adm. direktør Zanne Burø,  Compass Group Danmark A/S blev valgt til formand for SBA, ligesom to nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt. Derudover  blev forslag om kontingentfrihed i SBA for 3. og 4. kvartal 2021 vedtaget.

SBA’s generalforsamling blev i år afholdt virtuelt fredag den 28. maj. Allerede forud for mødet, havde alle medlemmer af foreningen modtaget en indkaldelse med forslag om kontingentfrihed i 3. og 4 kvartal, samt bestyrelsens indstilling til formand og foreslåede kandidater til gen- og nyvalg.

Ny formand

Adm. direktør Zanne Burø blev enstemmigt valgt til formand for SBA. I sin motivationstale lagde Zanne bl.a. vægt på, at hun vil styrke servicebranchens image, ligesom hun vil have fokus på, at gøre det til en endnu mere attraktiv branche at arbejde i. Zanne har været med i SBA’s bestyrelse siden 2019, og har det seneste år været aktiv i arbejdsgruppen, for at udarbejde en ny kommunikationskampagne om Servicenormen.  Siden den 24. marts har Zanne Burø fungeret som formand, hvor hr-direktør Lotte Hjortlund Andersen ISS Facility Services Danmark A/S fratrådte grundet ny stilling pr. 1. maj.

Nye kræfter i SBA’s bestyrelse

På generalforsamlingen blev det til et farvel til Hans Fog, som har været medlem af bestyrelsen de seneste seks år. Den 1. maj trådte han tilbage som adm. direktør  i Forende Service A/S og blev afløst af Thomas Kempf, der har en fortid hos bl.a. ISS og COOR.

Adm. direktør Thomas Kempf, Forenede Service A/S blev valgt ind i SBA’s bestyrelse sammen med Business Unit Director Hans Henrick Berendtsen, ISS Facility Services Danmark A/S. Henrick Berendtsen har været i ISS i 11 år og afløser dermed Lotte Hjortlund Andersen i SBA’s bestyrelse.

Foruden de nyvalgte kandidater, blev Zanne Burø og teknisk direktør Kristian Slaarup Kongstad, DEAS A/S genvalgt til bestyrelsen for en toårig periode. Det betyder, at SBA’s bestyrelse nu består af følgende medlemmer:

  • direktør Zanne Burø, Compass Group Danmark A/S (formand)
  • CEO Anders Egehus, Alliance+ A/S (næstformand)
  • Direktør Thomas Kempf, Forenede Service A/S
  • Business Unit Director Hans Henrick Berendtsen, ISS Facility Services Danmark A/S
  • Teknisk direktør Kristian Slaarup Kongstad, DEAS A/S
  • direktør Lau Laursen, Lauren Rengøring A/S
  • direktør Jacob Nibe, Danren Bogdol A/S
  • direktør Catja Winther, Partneren A/S
  • direktør Kim Steendahl, Recover Nordic A/S

Relateret