31.08.23 SBA Nyheder

Medlemswebinar om opdateret servicenorm og samarbejde med DNV

Torsdag den 17. august afholdte SBA et medlemswebinar, hvor medlemmerne fik indblik i den seneste opdatering af Servicenormen samt det nylige samarbejde med DNV (Det Norske Veritas), der nu er ansvarlig for auditeringsprocessen. Dette skifte forventes at styrke medlemmernes positioner i den konstant skiftende konkurrence på markedet.

På dagsordenen for webinaret stod blandt andet en grundig forklaring på de nye standardkrav og baggrunden for deres opgradering. Deltagerne fik desuden en omfattende gennemgang af den nødvendige dokumentation under et DNV besøg, samt en detaljeret beskrivelse af selve besøgsprocessen.

Derudover fik deltagerne brugbare indsigter i de tilgængelige ressourcer, der kan hjælpe dem med at opfylde de nye Servicenorm-krav, og tidslinjen for at opnå overholdelse af de nye krav.

Blandt talerne på webinaret var Kåre Weng, salgs- og marketingschef hos DNV, Camilla Sandfeld, sekretariatsleder, samt Kristian Hougaard Frederiksen, kommunikationsansvarlig hos SBA. Alle delte essentielle indsigter til, hvordan overgangen til de nye standarder og processer kan ske uden problemer.

SBA ser frem til at støtte medlemmerne under overgangen til de opdaterede Servicenorm-krav og det nye samarbejde med DNV.

Relateret indhold