19.12.23 SBA Nyheder

Hotel- og restaurantskolen og Ernæring og sundhed udbyder efteruddannelse i sund og klimavenlig mad

Hotel- og Restaurantskolen og Ernæring og Sundhedsuddannelsen, Københavns Professionshøjskole, har indgået et samarbejde hvor de udbyder efteruddannelse i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener.

Kurset er sammensat af AMU og IDV og har som formål, at opkvalificere madprofessionelle og beslutningstagere i og omkring de professionelle køkkener til at lave velsmagende, klimavenlige og sunde måltider til deres respektive målgrupper. Ernæring og sundhedsuddannelsen lægger det teoretiske fundament, mens der på Hotel-og Restaurantskolen fokuseres på de praktiske dele af arbejdet med grønne proteinkilder og planterige måltider. Det fælles kursus afspejler og forener vores to uddannelsesinstitutioners kernekompetencer og erfaringer med bæredygtighed, sundhed og klimavenlig mad.

Læs mere om det konkrete kursusindhold her: Udvikling af nye retter (hrs.dk)                             

Kurset er udsprunget af Rådet for sund mads projekt "Sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener" som du kan læse mere om her: https://lnkd.in/eD8WV3B9

 

Relateret indhold