Fotokonkurrence: #snedkermade

Er du vild med snedkerens arbejde og processen fra råt træ til færdigt produkt? Så del din vinkel på snedkerens fascinerende arbejde eller smukke produkt på Instagram med #snedkermade inden den 11. maj. Gør du det, er du med i konkurrencen om at vinde flotte præmier.

Kristian Rosendahl Strunge fandt bogstavelig talt nøglen til dommernes hjerte og vandt fotokonkurrencen #snedkermade.

Foto: Kasper Witte Larsen.

Anette Byberg fik i 2019 en tredjeplads for at eksperimentere med både arkitektur, håndværk og et flot fotografisk udtryk.

Foto: Anette Byberg

Snedkerens arbejde med træ er både fascinerende og smukt. Derfor er det ikke overraskende, at snedkerlavede produkter er populære – hvad end det er en designklassiker som Y-stolen eller et alsidigt og stilsikkert snedkerkøkken. Snedkerhåndværket er med til at skabe unik arkitektur og indretning. 

Interessen for snedkernes proces fra råt materiale til færdigt produkt er baggrunden for Snedkersektionens fotokonkurrence på Instagram. Fotokonkurrencen giver private såvel fagpersoner mulighed for at dele fotos, der indrammer deres fascination af snedkerfaget.

Hvem kan deltage?

Alle med en forkærlighed for snedkernes fascinerende proces og lækre arbejde kan deltage i konkurrencen ved at følge Snedkersektionen på Instagram og dele et foto på sin side markeret med #snedkermade.

Sådan deltager du

  1. Tag et foto af snedkerens proces fra råt materiale til færdigt produkt
  2. Upload dit foto på Instagram
  3. Hashtag dit foto med #snedkermade

Konkurrenceperiode: 13. april 2021 til 11. maj 2021.

Hvad kan jeg vinde?

Ved at deltage i konkurrencen har du chancen for at vinde:

  1. plads: En CH23-stol sponsoreret af Carl Hansen & søn
  2. plads: Et Lyon sofabord fra By Tika
  3. plads: En serveringsbakke i træ fra Denwood by Horn

Udover præmierne får du chancen for at:

  • Få dit foto i vist i pressen
  • Få dit foto vist på Snedkersektionens hjemmeside og social medie herunder Facebook og Instagram
  • Få dit foto udstillet i Industriens Hus

Vi udpeger en første-plads, anden-plads og tredje-plads, der får udstillet sit billede på ovenstående kanaler.

Lad dig inspirere af andre brugeres snedkerbilleder:

OBS! Husk, at din Instagram-profil skal være offentlig, så vi kan finde dit foto med #snedkermade. 

Kriterier for fotos

Du kan deltage med alle de billeder, du har lyst til, men kun med billeder, som du selv har taget og dermed har ophavsretten til.

I bedømmelsen af billederne bliver der lagt vægt på fotoets evne til at vise snedkerens proces fra råt materialer til færdigt produkt samt fotoets kvalitet og kreativitet. Vinderne bliver kontaktet direkte og annonceres på Snedkersektionens kanaler.

Du kan læse mere om konkurrencebetingelserne for at deltage ved at klikke her

Hvordan bedømmer i billederne?

I bedømmelsen af billederne bliver der lagt vægt på snedkerhåndværket, processen og fremstillingen af materialet samt fotoets kvalitet og kreativitet.

Dommerkomiteen udpeger en første plads, anden plads og tredje plads senest i maj. Herefter bliver vinderen direkte kontaktet.

Hvordan får jeg at vide, hvis jeg har vundet?

Vinderne bliver kontaktet direkte via Instagram og efterfølgende annonceres det på Snedkersektionens hjemmeside, Facebook og Instagram.

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for personer bosiddende i Danmark, som har en Instagram-konto, som er offentlig (ellers kan vi ikke finde dit foto med #snedkermade).

Du kan deltage med alle de billeder, du har lyst til, men kun med billeder, som du selv har taget og dermed har ophavsretten til.

Billeder og tekster må ikke fremstå stødende, indeholde klare reklamebudskaber eller krænke ophavsrettigheder.

Af hensyn til persondatalovgivningen (GDPR) er det et krav for at deltage i konkurrencen, at eventuelle personer på dit uploadede billede ikke kan genkendes.

Ansatte hos Snedkersektionen samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Ved mistanke om snyd forbeholder Snedkersektionen sig ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Brug af billeder og tekst

I tilfælde af, at vi gerne vil bruge dit billede til markedsføring, herunder eksponeringen af konkurrencen, kontakter vi dig via Instagram med henblik på at indgå en aftale, hvor du som vinder accepterer, at DI (herunder DI Dansk Byggeri, Dansk Byggeindustri og Snedkersektionen) vederlagsfrit kan benytte dit vinderbillede til pressemeddelelser samt på organisationernes hjemmeside og sociale medier, herunder LinkedIn, Facebook og Instagram, til markedsføring og eksponering af konkurrencen #snedkermade 2021.

Af redaktionelle hensyn forbeholder DI sig retten til at redigere i brugergenereret tekst.

DI påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Kontakt med dig

Alle deltagere i konkurrencen kan blive kontaktet via Instagram med henblik på, at vi gerne vil indhente samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger, såfremt vi vil indgå aftale om brug af billeder, omtale af konkurrencens vindere eller eftersendelse af præmier.

Øvrige oplysninger

Denne konkurrence er på ingen måder sponseret, anbefalet eller administreret af Instagram eller Facebook.