Bliv medlem

Som medlem af Snedkersektionen og DI Byggeri står din virksomhed stærkt forankret i Danmarks største byggefaglige fællesskab. Få rådgivning, netværk og værktøjer, som du kan bruge til at styrke din forretning.

Som medlem af Snedkersektionen og DI Byggeri er din virksomhed dækket af overenskomst, og du er omfattet af Byg Garanti. 

Du kan få gratis råd og vejledning inden for fx erhvervsjura, byggeteknik og personaleforhold. Via DI Byggeri har du politisk indflydelse på væsentlige rammebetingelser for din virksomhed, ligesom du har adgang til en række faglige netværk. 

Der stilles værktøjer til rådighed, som du kan anvende til udvikling af din virksomhed, og vi holder dig opdateret med ny viden om dit erhverv. Du får aktuel information, medlemsrabatter og gode markedsføringsmuligheder, ligesom du får mulighed for at uddanne dig gennem de mange tilbud af kurser. 

Se evt. folderen "Fordele med medlemskab i DI Byggeri"

Kontingent
Kontingentet afhænger af flere ting, bl.a. virksomhedens størrelse og sektionstilhør

Kontingentet til Snedkersektionen består af et årligt grundkontingent på 500 kr. samt et lønsumskontingent fra 1. januar 2008 på 0,025% af medlemsvirksomhedernes lønsum.

Kontingentet til DI Byggeri består af et grundkontingent, et lønsumskontingent og kontingent til en eller flere faglige sektioner. 

Kontingentmodel 

Grundkontingent

6.000 kr. pr. år

Lønsumskontingent - op til 50 mio. kr. 

0,35 %

Lønsumskontingent - 50 mio. til og med 100 mio. kr.

0,24 %

Lønsumskontingent - 100 mio. kr. til og med 250 mio. kr.

0,23 %

Lønsumskontingent - Over 250 mio. kr.

0,21 %

Nystartede virksomheder betaler halvt grundkontingent første år af medlemskabet.

Patrick Adam Lytken Zaubitz

Patrick Adam Lytken Zaubitz

Chefkonsulent

Vi hjælper dig gerne med at lave en beregning, som viser den kontante fordel, som din virksomhed får ud af et medlemsskab i DI Dansk Byggeri.

  • Direkte +45 3377 3947
  • Mobil +45 2462 9862
  • E-mail palz@di.dk