Kompetencer - Tagmalerforeningen

Herunder kan du læse mere om medlemsfordele, renovering af tag og algeservice.

Renovering af tag

Fordele ved tagrenovering

  • Spar penge ved at renovere i forhold til at lægge nyt tag.
  • Dit tag bliver renset og får en overfladebehandling med robust tagmaling og ser ud som nyt på få dage.
  • Renoveringen forlænger tagets levetid 10-15 år.
  • Miljøvenlige arbejdsprocesser.

Er dit tag grimt og slidt?
Hvis dit tag er slidt og fyldt med mos og alger er det ofte en god ide at få det renoveret. Bevoksninger af mos og alger holder på fugt og kan medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. En grundig afrensning og maling af taget nedsætter nedbrydningen af overfladen og forhindrer nye begroninger.

Det kan derfor betale sig at holde øje med taget, så man kan gribe ind og få det renoveret i tide.

Miljørigtig afrensning
Rensningen foretages effektivt med modificeret højtrykspuling i et afskærmet spulehoved, som dybderenser tagfladerne for enhver form for snavs, alger, mos og løse partikler.

Efterskylning og behandling mod begroninger
Efter grundig afrensning skylles taget med rent vand. Herefter behandles taget med et middel, der forhindrer begroninger af mos og alger.

Overfladebehandling
Taget er nu klar til overfladebehandling med tagmaling i et bredt udvalg af forskellige farver. Vi anvender den bedste og mest robuste tagmaling på markedet med ekstra god dækevne. Malingen er farveægte, vandbaseret og diffusions åben, og tillader derfor taget at ånde.

Rensning og overfladebehandling forlænger tagets levetid.

 

Algeservice

Behandling mod begroninger

Tagmalerforeningen anbefaler, at husejere tegner en servicekontrakt, hvor et af vores medlemmer hvert år gennemgår taget for eventuelle skader og giver taget en behandling mod alger og begroninger.

Når taget behandles mod begroninger en gang årligt forlænges tagets levetid– dels fordi mos og alger, som suger vand til sig, hindres i at gro og fordi taget bliver kontrolleret for opståede skader, der kan udvikle sig.

Når dit tag er blevet behandlet mod alger og begroninger vil der typisk gå op til et par måneder før den fulde effekt af behandlingen er opnået.

En behandling mod alger og begroninger er en enkel og billig måde at forlænge tagets levetid på. Med en årlig behandling vil taget vil fremstå pænt, velholdt og uden begroninger.

MEDLEMSFORDELE

Få unikke medlemsfordele og differentiering i markedet med et medlemsskab i DI Byggeri Tagmalerforening.

BLIV MEDLEM
Kontakt Tagmalerforeningens konsulent på telefon eller e-mail for indmeldelse i foreningen.

Download brochuren