Kompetencer - Tagmalerforeningen

Herunder kan du læse mere om medlemsfordele, renovering af tag og algeservice.

Renovering af tag

Fordele ved tagrenovering

  • Spar penge ved at renovere i forhold til at lægge nyt tag

  • Dit tag får en overfladebehandling, og ser ud som nyt på få dage

  • Forlænger tagets levetid

  • Miljøvenlige arbejdsprocesser


Er dit tag også i forfald?
Hvis dit tag er fyldt med mos og alger, er det på høje tid at få det renoveret. Bevoksninger af alger og mos holder på fugt og kan medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. En afrensning og maling af taget nedsætter nedbrydningen af overfladen og hindrer begroninger på taget.

Det kan derfor betale sig at holde øje med taget, så man kan gribe ind og få taget renoveret, før det er for sent.

Miljørigtig afrensning
Rensningen foretages effektivt med modifiseret højtrykspuling i et afskærmet spulehoved, som dybderenser tagfladerne for enhver form for snavs, alger, mos og løse partikler.

Efterskylning og behandling mod begroninger
Efter afrensning af taget, efterskylles taget med rent vand. Herefter behandles taget med et middel, der forsinker begroninger afmos og alger.

Overfladebehandling
Taget er nu klar til overfladebehandlingen. Her er der et bredt udvalg af forskellige farver, som kunden kan vælge imellem. Vi anvender den bedste maling på markedet med ekstra god dækevne. Malingen er farveægte, vandbaseret og diffusions åben, og tillader derfor taget at ånde.

Overfladebehandlingen forlænger tagets levetid.

MEDLEMSFORDELE

Få unikke medlemsfordele og differentiering i markedet med et medlemsskab i DI Byggeri Tagmalerforening.

Download brochuren

Algeservice

Behandling mod begroninger

Foreningen anbefaler at man tegner en servicekontrakt, hvor vores medlem hvert år gennemgår taget for evt. skader, samt giver taget en behandling mod begroninger.

Når taget behandles mod begroninger en gang årligt, forlænges tagets levetid, dels fordi mos og alger hindres i at gro, og fordi at taget bliver kontrolleret for eventuelle fejl, der kan være medvirkende til skader.

Når dit tag er blevet behandlet mod begroninger vil der typsk gå op til et par måneder, før den fulde effekt af behandlingen er slået igennem.

En behandling mod begroninger er en enkel og forholdsvis billig måde at forlænge tagets levetid på. Taget vil fremstå pænt og uden begroninger i flere år.

Lars Bo Sørensen Eitmann

Lars Bo Sørensen Eitmann

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3271
  • Mobil +45 5218 5966
  • E-mail laei@di.dk