Guide: Opdater dine virksomhedsoplysninger i Dit DI
Her finder du en guide til, hvordan du kan opdatere oplysninger om virksomhedens ansatte via Dit DI.
Dit DI er DI’s selvbetjeningsunivers for både medlemmer og ansatte, tilgængeligt via https://dit.di.dk.
Det er gennem dette system, som vi sørger for, at du og dine ansatte får de rigtige informationer fra DI og brancherne og foreningerne.
Det er derfor vigtigt, at du opdaterer systemet løbende, så dine informationer er korrekte – og vi hiver fat i de rigtige, når vi rækker ud.
Som virksomhedsejer eller kontaktperson i en medlemsvirksomhed selv kan du opdatere oplysninger om virksomhedens ansatte via Dit DI.
Ved du ikke, hvordan du logger ind, eller om du er oprettet, så kan du bruge denne guide: Sådan bruger du 'Min side' - DI (danskindustri.dk)
1. Log ind på Dit DI
Gå til https://dit.di.dk/ eller klik på ”Min side”, når du er på en af DI’s hjemmesider.
Log ind med din e-mailadresse og adgangskode.
(Hvis du ikke har en adgangskode eller har glemt den, kan du benytte funktionen ”Vælg ny adgangskode”).
Find virksomheden
På forsiden eller via menuen kan du vælge/tilgå den virksomhed, du ønsker at opdatere.
Rediger i ”Ledelse og Medarbejdere”
Nå du er inde på hjemmesiden, kan du ændre og opdatere under ”Ledelse og Medarbejdere”. Her klikker du på ”Se og rediger i ansatte”
4. Tilføj en medarbejder
Under medarbejderoversigten kan du se alle, som er registreret som medarbejdere i virksomheden.
Her kan du tilføje en medarbejder ved at vælge ”Tilføj medarbejder”.
Herefter vil du blive sendt ind på en side, hvor du skal opgive navn, titel, ansættelsesforhold, e-mail og sprog for personen. E-mailen er adgangsnøglen til systemet.
Slutteligt klikker du på ”Opret”, og så er medarbejderen registreret.
5. Opdatér øvrige oplysninger om medarbejdere
Skal du opdatere information omkring andre ansatte, så er det ude i højre side.
Her kan du ændre kontaktoplysninger som telefon, e-mail, stilling mv. kan opdateres på personens profilside.
Tryk på ”Redigér”, hvis der skal tilføjes eller rettes oplysninger.
Her kan du også lukke en ansættelse, hvis medarbejderen ikke længere er i virksomheden.
Når du har opdateret eller oprettet oplysninger, bliver data med det samme opdateret i DI’s systemer.