20.03.19 Træsektionen Nyheder

Nye film og nyt nyhedsbrev ude nu

Træsektionen har endnu engang produceret to film om tømreruddannelsen. Denne gang er de rettet mod forældrenes overvejelser om deres børns uddannelse. Samtidig sætter nyhedsbrevet Træ-nyt i den nyeste udgave også fokus på unge, træ og uddannelse.

Nye film om tømreruddannelsen
Det er ingen hemmelighed, at man som forældre gerne vil sine børn det bedste – og lige netop det er fokusset i Træsektionens nye film om Anne, Anton og tømreruddannelsen.

Anne er mor til Rasmus, og hun snakker med sine veninder om børns valg af uddannelse. Her er Anne heldig, for Rasmus er tømrer. Derfor har han både hus og barn på vej, imens Annes veninders børn ikke er lige så heldige.

Anton tog en studentereksamen forrige sommer, men han har desværre ikke fundet noget at bruge den til. Antons mor Lone har dog hørt om, at der mangler håndværkere, så hun foreslår, at Anton bliver tømrer. Det er en god ide.

Træ-nyt med fokus på unge og træfagene
Os der elsker træ.

Sådan starter indledningen på det nyeste Træ-nyt. I det kan du blandt andet læse om unge, der har fået øjnene op for træs mange muligheder, om tiltrækningen af unge til træfagene og om efteruddannelse.

Derudover kan du også læse om, hvad du gør med forsikringsskader, og hvad du skal gøre, nu når feriekortet er udgået.