05.10.21 Nyheder

Skal du være med til at præge verdens vandudfordringer?

DI Vand er, som Dansk Industris strategiske satsning på vandområdet medarrangør af IWA World Water Congress 2022. DI Vand er derfor i fuld gang med planlægningen og frem til den 31. december 2021 har du mulighed for at indsende dine forslag til indhold, workshops og andre aktiviteter, som skal inkluderes på messen.

IWA World Water Congress & Exhibition 2022

International Water Association (IWA) afholder hvert andet år en international messe for alle vandinteresserede, og i 2022 skal messen for første gang afholdes i København. Messen er delt op i to dele, henholdsvis en konference del og en udstillings del. Konference delen er målrettet en bred vifte af interessenter, herunder både beslutningstagere, industri, universiteter, forsyninger, offentlige institutioner og NGO'er, samt vandforbrugende industri, landbruget, arkitekter, byplanlæggere, hydrologer og andre eksperter. På Konferencen vil omdrejningspunktet være at diskutere tekniske og organisatoriske løsninger på fremtidens vandudfordringer.

Den anden del af messen er en gratis udstillingsdel i Bella Centret. På udstillingen vil du blandt andet kunne opleve danske virksomheder fremvise deres løsninger og svar på vandudfordringerne i Danmark, Europa og resten af verden. Dertil vil du kunne opleve forskellige oplæg, taler, samt aktiviteter, hvor du kommer helt ned i materien på de udfordringer, som den globale verden pt. står overfor.

Vidste du, at:
  • 80 % af alt spildevand udledes i naturen uden nogen form på rensning. Modsat renses næsten alt spildevand i Danmark.
  • Globalt set er der i dag ifølge UNESCO 2,1 milliarder mennesker, der ikke har sikkert vand i deres hjem og i 2025 forventes 1,8 milliarder mennesker at leve i absolut vandmangel.
Hvorfor skal du indsende dit arbejde til IWA?

Danske virksomheder er verdensmestre i både at tænke nyt og anderledes, og særligt på vandområdet er Danmark et globalt fyrtårn. Eksempelvis har Danmark det største antal patenter pr. indbygger. Derfor skal du, uanset sektor, indsende en beskrivelse af din virksomheds produkter eller services, så du kan være med til at præge den globale dagsorden, samt bidrage til at løse en af fremtidens største udfordringer. Du kan indsende dit arbejde til IWA her.

Deltag i Host Country Committee mødet

For alle der ønsker at blive en aktiv del af World Water Congress & Exhibition 2022 afholdes et host country commitee møde den 2. december 2021. På mødet vil der blandt andet blive diskutere programindhold, udstilling og markedsføringsaktiviteter. Du kan kontakte konsulent i DI Vand, Mathias Thuborg Madsen på mail MTMA@di.dk, hvis du vil høre nærmere og ønsker at tilmelde dig.

International Water Association

Relateret indhold