Medlemsfordele

Som medlem i VikarBranchen får du skræddersyede tilbud samt adgang til netværk og webinarer uden beregning.

Markedsfør dig på ordnede forhold

Markedsføringsmateriale
Som medlem af VikarBranchen bliver du omfattet af godkendelsesordningen. Når du er godkendt, får du får et certifikat og en kundebrochure, som du kan sende sammen med dine tilbud. Du får samtidig et logo til din hjemmeside og e-mailsignatur. Det betyder, at du kan markedsføre din virksomhed på, at I har orden i sagerne. På den måde fungerer godkendelsesordningen som en blåstempling af din virksomhed.  

Desuden betyder medlemskabet af DI, at fagretlige sager under Industriens Overenskomst bliver rejst mod vikarbureaet og ikke mod kunden. 

Skræddersyede arrangementer
Når du er medlem af VikarBranchen har du adgang til arrangementer, der er skræddersyet til vikarbureauer. Du og dine medarbejdere kan blandt andet deltage i det årlige personalejuridiske kursus til en god pris. På kurset gennemgår en af DI’s jurister overenskomst, lovgivning og afgørelser med relevans for vikarvirksomheder.

Nogle af arrangementerne afholdes i Jylland for at imødekomme de bureauer, der har deres primære aktiviteter der.

Arrangementerne giver god mulighed for at netværke med andre i branchen og lære af, hvordan de løser en række udfordringer. Både networking og arrangementer er med til at professionalisere din virksomhed. 

Læs mere om medlemskab her.

Medlemskab af DI Service oven i hatten

Som medlem af VikarBranchen bliver du medlem af DI Service, platformen for servicevirksomheder, uden at det koster ekstra.

Adgang til kvalificeret arbejdskraft – også fra udlandet
DI Service arbejder for at sikre de bedst mulige rammevilkår for at drive servicevirksomhed i Danmark. Det gør vi ved at påvirke beslutningstagere, udarbejde analyser og lægge et medietryk.

Blandt andet arbejder vi for at skabe politisk opmærksomhed om vigtigheden af adgang til kvalificeret arbejdskraft. DI Service har også peget på, at det bør være lettere at ansætte internationale medarbejdere.

Workshops, webinarer og netværk
Som medlem af DI Service har du adgang til konferencer, seminarer og workshops, der kan tilføre din virksomhed inspiration, viden og værktøjer. Vi afholder blandt andet webinarer, årsdage og netværksarrangementer.

Rabat hos Udbudsvagten
DI Service har indgået en rabataftale med UdbudsVagten, der gør det lettere for dig at få andel i de offentlige kontrakter. Som medlem af VikarBranchen - og dermed DI Service - får du op til 25 pct. rabat på UdbudsVagtens standardydelser.

UdbudsVagten giver dig adgang til alle udbud samt dyb baggrundsinformation om konkrete udbud og kontrakttildelingen. Desuden kan du få adgang til de kontraktmuligheder, der i dag går under “udbudsradaren”, men som beløbsmæssigt udgør ca. 70 pct. af markedet.

Læs mere om UdbudsVagtens standardydelser her.