VKH's medlemmer

Medlemmerne af VKH producerer og udvikler i Danmark og er på hver deres felter førende inden for produkter til rengøring, vask-, kosmetik og personlig pleje. Flere producerer både under egne brands og under private label for andre. Og så er medlemmerne over en bred kam fremsynede og ambitiøse i forhold til bæredygtig udvikling og med at udfase unødvendige stoffer i tæt dialog med de kendte miljø- og allergimærker. VKH’s medlemmer er blandt de største producenter og brands i Danmark.

Allison A/S

Hos Allison ligger skønhed dybt i vores DNA. Vi er passionerede omkring de produkter og koncepter vi udvikler og producerer til vores kunder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Allison er blandt de førende producenter i verden af grønne og bæredygtige personlig pleje- og skønhedsprodukter til ansigtet, håret og kroppen. Helt tilbage i 2011 lancerede vi eksempelvis ECOCERT-mærkede produkter. Ud over egne kollektioner, udvikler og producerer vi nogle af de stærkeste private labels og private brands i Norden. Allison blev grundlagt i 1970 og er en del af Nopa Nordic Family.

Allison A/S
Hjortkærvej 2, Omme
6740Bramming
www.allison.dk

Borup Kemi I/S

Borup Kemi har fra grundlæggelsen i 1908 og frem til i dag udviklet sig til en af Danmarks største producenter af husholdningskemi – fra miljøvenlig trærens og algefjerner over myggebalsam til terpentin, brintoverilte og rå linolie. Der står i gennemsnit tre produkter fra Borup i en dansk husholdning.

Borup Kemi I/S
Bækgårdsvej 53
4140 Borup
www.borupkemi.dk

DermaPharm A/S

DermaPharms hjerte banker for milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, men står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. Virksomheden er både miljø- og kvalitetscertificeret efter ISO-standarder samt certificeret til at producere allergi- og miljømærkede produkter.

DermaPharm A/S
Europavej 10, Purhus
8990 Fårup
www.dermapharm.dk

Faaborg Pharma

Faaborg Pharma producerer og markedsfører hudplejeprodukter primært til mennesker med tør hud, irriteret hud eller allergi. Produkterne er allergicertificerede og uden parfume. Virksomheden er grundlagt i 2001 og produktionen ligger i Faaborg på Fyn.

Faaborg Pharma
Markedspladsen 13A, 1
5600 Faaborg
www.faaborgpharma.dk

Miild A/S

Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Virksomheden er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers. Miild var de første i verden, der kunne præsentere tre anerkendte certificeringer på deres makeup produkter; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. I 2019 lancerede virksomheden deres første hudplejeserie under overskriften Skinlove.  

 

Miild A/S
Kigkurren 8D
1. tv
2300 København S
www.miild.dk

 

New Nordic Manufacturing ApS

New Nordic er producent og leverandør af urtebaserede plejeprodukter og kosttilskud. Produkterne styrker hud, hår, fordøjelse og generelt velvære. New Nordic er i international vækst og deres produkter sælges på mere end 50.000 apoteker og i helsekostbutikker i 36 lande.

New Nordic Manufacturing ApS
Ny Østergade 11, 3
4000 Roskilde

Nopa Nordic A/S

Nopa Nordic er nordens førende producent af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler og rengøringsprodukter til private labels og private brands. Nopa Nordic blev stiftet i 1964 og har lige siden dengang haft omtanke for naturen, kvalitet og miljømærkning højst på agendaen. I 1993 lancerede vi det første miljømærkede produkt, og i 2014 den første 100% genanvendte plastikflaske. For hele tiden at være foran har vi et inhouse-team af kemiingeniører, udviklere, laboratorieteknikere og trendkonsulenter, som hele tiden udforsker og undersøger mulighederne indenfor bæredygtig produktion, emballage og råvarer.

Nopa Nordic A/S
Havrevænget 13
9500 Hobro
www.nopanordic.com

Nordic Sense A/S

Nordic Sense udvikler og producerer private label produkter til personlig pleje. Samtlige produkter er nøje udviklet til det specifikke formål, med en høj kvalitetsstandard og størsteparten er allergi- og svanemærket eller Ecocert certificeret. Vi har valgt at være 100% dedikeret private label og har siden 1982 været vores kunders sikre produkt- og produktionsmæssige fundament for en lang række af deres anerkendte brands og produktsortimenter. Hos Nordic Sense arbejder vi hver dag sammen om at skabe innovative og konkurrencedygtige løsninger, som matcher forbrugerens behov, tager hensyn til miljøet og bidrager til vores kunders succes.

Nordic Sense A/S
Mads Clausens Vej 1
8600 Silkeborg
www.nordicsense.dk

The ECO Chemist ApS

The ECO Chemist er en konsulentvirksomhed inden for kosmetik, der hjælper store som små virksomheder med rådgivning, lovgivning, certificering og undervisning. Virksomheden blev grundlagt i november 2022 af Kaspar Sundmark. Virksomhedens fornemste opgave er at lytte til vores kunder for at kunne forstå deres virksomhed og deres behov, for at kunne hjælpe dem bedst muligt.

The ECO Chemist ApS
Birk Centerpark 40, Birk
7400 Herning
www.theecochemist.dk 

Zenz Organic Products ApS

ZENZ Organic Products er professionelle skønhedsprodukter produceret med omtanke for sundhed, klima og bæredygtighed. Produkterne er baseret på naturlige og økologiske ingredienser og er Svanemærket og AllergyCertified. De er udviklet af frisører til frisørsaloner og den bevidste forbruger.

Zenz Organic Products ApS
Guldbergsgade 29P
2200 København N
www.zenzorganic.com