01.12.20 OPS Nyheder

Bliv leverandør til FN

DI er sammen med en række nordiske samarbejdspartnere medarrangør på tre webinarer, der skal klæde virksomhederne bedre på til at byde ind på opgaverne i FN-systemet, som har en årlig værdi på mere end 60 mia. dollars

Foto: Colourbox

FN’s tjenestegrene, såsom UNICEF og WHO, vælger ofte nordiske leverandører, når de lægger ordrer på alt fra IT-kommunikationsudstyr til serviceydelser, byggeri og transport. Særligt de danske virksomheder er flittige leverandører til FN-organisationerne.

FN håndterer dog deres indkøb en smule anderledes end andre offentlige institutioner. Eksempelvis benytter FN deres egne annonceringsplatforme og således ikke udbud.dk, som er samlingspunktet for offentlige kontrakter i Danmark. Det betyder, at interesserede virksomheder skal være opmærksomme på en række særlige vilkår og bl.a. lade sig registrere som potentiel leverandør forud for tilbudsafgivning.

På den baggrund er DI gået sammen med en række nordiske samarbejdspartnere om at afholde tre webinarer, der tilsammen skal give en grundlæggende introduktion til, hvordan FN’s indkøbsprocedurer er bygget op, hvordan man får registreret sig som leverandør og bedst muligt går i dialog med FN’s indkøbsfunktioner. Webinarerne leder op til en større virtuel konference i januar, der også skal sætte bredere indkøbstemaer som bæredygtighed, innovation og erfaringer fra COVID-19-krisen, på dagsordenen.

De første to webinarer om FN’s indkøbssystemer og -organisering samt leverandørregistrering er gennemført i oktober og november. Læs mere om webinarerne og gense dem nedenfor:

I december afholdes et tredje webinar, der skal klæde virksomhederne på til at interagere med FN’s indkøbsfunktioner og få mest muligt ud fa den endelige konference i januar. Læs mere om det sidste webinar og konferencen nedenfor: