Til medlemsmøderne vil viceadm. direktør Kim Graugaard give en vurdering af de økonomiske og politiske forudsætninger for forhandlingerne og det forhandlingsmæssige klima.

Foto: Dansk Industri
28.09.22 OK2023 Nyheder

Medlemsmøder om overenskomstforhandlinger 2023

Som forberedelse til OK2023 afholder DI i perioden 26. oktober til 29. november ni medlemsmøder om overenskomstfornyelsen fordelt over hele landet.

Danske virksomheder står i en situation med stor usikkerhed og mange udfordringer. DI's forhandlingsledelse vil derfor gerne invitere til en drøftelse af, hvordan overenskomsterne bedst understøtter virksomhedernes konkurrenceevne og videre udvikling.

Der bliver tale om komplicerede forhandlinger, og der vil på mødet, som ledes af viceadm. direktør Kim Graugaard, blive givet en vurdering af de økonomiske og politiske forudsætninger for forhandlingerne og det forhandlingsmæssige klima.

Der vil ligeledes blive givet en vurdering af, hvilke temaer og ønsker, der kan forventes at blive taget op af fagbevægelsen.

Vi håber at kunne få jeres perspektiver og idéer til de kommende overenskomstforhandlinger på et af møderne.

Praktisk information

Møderne finder sted i perioden fra den 26. oktober til den 29. november 2022, heraf nogle som formiddagsmøder og andre som eftermiddagsmøder.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i det møde, som ligger i dit område, er du velkommen til at tilmelde dig et af de andre.

Du er velkommen til at tilmelde flere ledende medarbejdere fra din virksomhed.

Susanne Graversen

Susanne Graversen

Koordinator

  • Direkte +45 3377 3372
  • Mobil +45 3016 6544
  • E-mail sug@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.