24.02.23 OK2023 Nyheder

Bliv klar til lønforhandling på industriens overenskomster efter gennembrudsforliget

DI inviterer i marts til orienteringsmøder, hvor virksomhedens ledelse kan få information om de nye overenskomstaftaler på Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst samt status for de øvrige forhandlinger.

Den 19. februar 2023 indgik CO-industri og DI en aftale om fornyelse af Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst. I den forbindelse afholder DI ti møder fordelt i hele landet, hvor virksomhedernes ledelse kan få yderligere information om aftalerne samt status for de øvrige forhandlinger.

Bliv klar til lokal lønforhandling

Møderne bidrager også til forberedelse af de lokale lønforhandlinger på mindstebetalingsområdet inden for industrien ved at give et overblik over den økonomiske situation og den aktuelle lønudvikling.

Flere OK2023-nyheder

Se alle nyheder om OK2023

Relateret indhold