Foto: Colourbox
02.05.23 OK2023 Nyheder

Satser og ny lønmodel på Serviceoverenskomsten

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne 2023 er der aftalt en ny lønmodel, der erstatter de tre hidtidige lønmodeller på Serviceoverenskomsten. DI har lavet forskellige materialer, som kan hjælpe dig med at få overblik over de nye regler og satser.

I Nye satser og lønændringer på Serviceoverenskomsten pr. 15. marts 2023 - Dansk Industri finder du en oversigt over satserne for 2023 og 2024

I FAQ om ny lønmodel på Serviceoverenskomsten - Dansk Industri kan du læse mere om den ny lønmodel og få svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du tilmelder dig notifikation nederst på denne side, får du besked, hvis vi tilføjer nye spørgsmål og svar.

Du kan også hente en skematisk Oversigt over ny lønmodel på Serviceoverenskomsten 2023-2025 - DI (danskindustri.dk), som viser overgange og eksempler for allerede ansatte medarbejdere i virksomheden samt for nyansatte i perioden 15. marts 2023 indtil 12. april 2023, hvor mæglingsforslaget blev vedtaget.

Få besked

Hvis du tilmelder dig notifikation nederst på siden: Serviceoverenskomsten - DI (danskindustri.dk), modtager du besked, når vi offentliggør den nye version af overenskomsten. 

Flere OK2023-nyheder

Se alle nyheder om OK2023

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag straks oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.