Almindelige betingelser

Almindelige betingelser for arrangementer afviklet af DI.

Tilmelding

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Når tilmeldingen er registreret, modtager du en bekræftelse. Skulle du blive forhindret, er virksomheden – efter aftale – velkommen til at sende en anden i stedet for dig.

Afbud

Der kan forekomme gebyrer for afbud efter specifikke frister til arrangementer. Disse frister og gebyrer vil fremgå af det enkelte arrangement.

Priser

Medlemmer af DI deltager til medlemspris. Kontakt DI omkring muligheder for oprettelse af medlemskab.

Alle priser er inkl. materialer, ophold og forplejning, men ekskl. moms medmindre andet er anført. DI forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Rabatter og tilskud:

Visse medlemskaber af hhv. DI og DI’s branchefællesskaber og/eller medlemsforeninger kan give rabatter på nogle af vores arrangementer, eller DI’s branchefællesskaber og/eller medlemsforeninger kan yde tilskud til nogle af vores arrangementer. Tilskud ydes på arrangementets pris før moms, men der tillægges moms af den fulde pris før evt. tilskud.

No show-fee:

For arrangementer, hvor der ellers er gratis deltagelse, kan der forekomme gebyrer for ikke at møde op uden at have meldt afbud inden for rimelig tid (no show-fee). Information om gebyrstørrelse og om det er gældende for det enkelte arrangement, vil fremgå af den bekræftelsesmail der udsendes ifm. tilmeldingen til arrangementet. 

Betalingsbetingelser

Frist for betaling er løbende måned + 30 kalenderdage.

Fakturaoplysninger

Hjælp os med at fakturere korrekt første gang, oplys os om særlige fakturaoplysninger (eksempelvis EAN, kontaktperson, fakturaadresse, PO-nr. mv.).

Ændringer

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores arrangementer forbeholder vi os ret til at aflyse, f. eks. hvis det skønnes, at et for lavt deltagerantal betyder, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af arrangementet. I så fald tilbyder vi en plads på det efterfølgende eller tilsvarende arrangement.

Vi udvikler løbende vores arrangementer, og derfor kan der forekomme ændringer i forhold til beskrivelserne. Vi forbeholder os ret til at ændre tid, sted, pris, underviser samt indhold. 

Persondata

Når du tilmelder dig et arrangement, skal du oplyse bl.a. dit navn, din e-mail-adresse og hvor du er ansat. Her kan du se mere om, hvordan DI behandler dine persondata.