Velkommen til Dansk Industris nye website. Vi udvikler i øjeblikket et nyt site for at give dig den bedste brugeroplevelse. I en periode vil du derfor opleve indimellem at blive sendt til indhold på vores gamle site.

DI's mødecenter i Industriens Hus

Velkommen til DI's domicil i hjertet af København. Vi er tæt på Christiansborg og Københavns Rådhus spejler sig i glasfacaden.

Her banker byens puls og her summer af liv og aktivitet. Dørene er altid åbne for medlemmer og gæster – vi deler viden, skaber netværk og arbejder hver dag for at gøre det lidt bedre at drive virksomhed i og ud fra Danmark.

Det er her, du møder din forretningsforbindelse, når I er i København, her du kan invitere din bestyrelse, her kan du uddanne kunder og medarbejdere, og her du kan holde store konferencer i en altid åben, professionel og eksklusiv atmosfære.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os i dag

DI’s konference- og mødecenter

H.C. Andersens Boulevard 18

1787  København V

 

Telefon: 3377 3500

Mail: industrienshus@di.dk

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om både vores salgsmøde og senere også vores salgsevent. Alt har været perfekt, og vi har følt os velkomne og trygge. I har været meget professionelle, sjove og venlige, og vi kan i ROCKFON se tilbage på nogle succes arrangementer. Alt har bare fungeret iht. det aftalte, og servicen har været i top på alle fronter. Gitte Holmgaard, Market coordinator, Rockfon (Rockwool)

Vi tilbyder

26 møde- og konferencelokaler med plads til op til 300 personer

State of the art inden for lyd og teknik

Formøde med konferencevært og tekniker

Lækker mad og drikke

Parkeringskælder mod betaling