DI's mødecenter i Industriens Hus

Velkommen til DI's domicil i hjertet af København. Vi er tæt på Christiansborg og Københavns Rådhus spejler sig i glasfacaden.

Her banker byens puls og her summer af liv og aktivitet. Dørene er altid åbne for medlemmer og gæster – vi deler viden, skaber netværk og arbejder hver dag for at gøre det lidt bedre at drive virksomhed i og ud fra Danmark.

Det er her, du møder din forretningsforbindelse, når I er i København, her du kan invitere din bestyrelse, her kan du uddanne kunder og medarbejdere, og her du kan holde store konferencer i en altid åben, professionel og eksklusiv atmosfære.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os i dag

DI’s konference- og mødecenter
H.C. Andersens Boulevard 18
1553  København V

Telefon: 3377 3500

Mail: industrienshus@di.dk

Find vej

Se, hvordan du lettest finder vej til Industriens Hus.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om både vores salgsmøde og senere også vores salgsevent. Alt har været perfekt, og vi har følt os velkomne og trygge. I har været meget professionelle, sjove og venlige, og vi kan i ROCKFON se tilbage på nogle succes arrangementer. Alt har bare fungeret iht. det aftalte, og servicen har været i top på alle fronter. Gitte Holmgaard, Market coordinator, Rockfon (Rockwool)

Vi tilbyder

- 26 møde- og konferencelokaler med plads til op til 300 personer
- State of the art inden for lyd og teknik
- Formøde med konferencevært og tekniker
- Lækker mad og drikke
- Parkeringskælder mod betaling

Særlige behov:
Industriens Hus opfylder alle gældende krav i forhold til tilgængelighed. Der findes handicaptoiletter, elevatorer til alle etager og nem adgang til alle mødelokaler.

Wi-Fi

WI-FI:
DI-Hotspot
Brugernavn: DI
Password: 1787