DI's mødecenter i Industriens Hus

Velkommen til DI's domicil i hjertet af København. Vi er tæt på Christiansborg og Københavns Rådhus spejler sig i glasfacaden.

Mødecentret er genåbnet

Læs, hvordan du kan føle dig tryg, når du er til møde i Industriens Hus

Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og det er vigtigt for os, at du som deltager i møder, kurser, uddannelser og konferencer i Industriens Hus altid føler dig tryg.

Derfor har vi iværksat en række tiltag for at kunne leve op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger:

  • Håndsprit samt informationsmateriale er placeret ved alle strategiske steder i Industriens Hus og i alle lokaler
  • Alle kontaktpunkter og overflader rengøres grundigt to gange om dagen, og alle lokaler rengøres mellem hvert møde, ligesom skriveredskaber sprittes af mellem hvert møde
  • Alle vores lokaler er indrettet, så vi overholder myndighedernes anbefalede afstand mellem alle deltagere og indlægsholdere
  • Forplejningen er portionsanrettet, og al vand serveres på flaske.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores tiltag, så du som deltager altid kan være tryg, når du befinder dig i Industriens Hus.

Her banker byens puls og her summer af liv og aktivitet. Dørene er altid åbne for medlemmer og gæster – vi deler viden, skaber netværk og arbejder hver dag for at gøre det lidt bedre at drive virksomhed i og ud fra Danmark.

Det er her, du møder din forretningsforbindelse, når I er i København, her du kan invitere din bestyrelse, her kan du uddanne kunder og medarbejdere, og her du kan holde store konferencer i en altid åben, professionel og eksklusiv atmosfære.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os i dag

DI’s konference- og mødecenter
H.C. Andersens Boulevard 18
1553  København V

Telefon: 3377 3500

Mail: industrienshus@di.dk

Find vej

Se, hvordan du lettest finder vej til Industriens Hus.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om både vores salgsmøde og senere også vores salgsevent. Alt har været perfekt, og vi har følt os velkomne og trygge. I har været meget professionelle, sjove og venlige, og vi kan i ROCKFON se tilbage på nogle succes arrangementer. Alt har bare fungeret iht. det aftalte, og servicen har været i top på alle fronter. Gitte Holmgaard, Market coordinator, Rockfon (Rockwool)

Vi tilbyder

- 26 møde- og konferencelokaler med plads til op til 300 personer
- State of the art inden for lyd og teknik
- Formøde med konferencevært og tekniker
- Lækker mad og drikke
- Parkeringskælder mod betaling

Særlige behov:
Industriens Hus opfylder alle gældende krav i forhold til tilgængelighed. Der findes handicaptoiletter, elevatorer til alle etager og nem adgang til alle mødelokaler.

Wi-Fi

WI-FI:
DI-Hotspot
Brugernavn: DI
Password: 1787