AV-services i mødecentret

Kontakt os i dag - vi matcher dit behov.

Telefon: 3377 3500 
Mail: industrienshus@di.dk

AV guide for DI's største sal

DI's konferencesal har topmoderne AV-udstyr. Se hvilke AV-løsninger vi tilbyder dig i DI's største sal.

Live-streaming

Vi tilbyder en fleksibel live-streaming løsning, som kan tilpasses dine ønsker.

Se dine muligheder for livestreaming

Online møder

Når din virksomhed holder møder i Industriens Hus, tilbyder vi professionelle muligheder for at kommunikere med deltagere, som ikke har mulighed for at deltage fysisk f.eks. pga. lang afstand og rejsetid til Industriens Hus. Vi kalder det ”online møder”, hvor de udbredte platforme Skype For Business og Skype benyttes.

 

Se mere om - Skype For Business, Skype og telefonmøder

Udlån af møde-PC

Alle Mødelokaler i DI er udstyret med en fast PC, hvor der er adgang til internet og Office Viewer.

Hvis du har brug for en dedikeret PC med en fuld version Office pakke, Skype eller Skype For Business, bookes denne ved at kontakte din konferencevært.

Prisen er kr. 500 inkl. moms. for en dags leje.

Kablet internet-forbindelse

I konferencecenteret er det muligt at leje en kablet internetforbindelse med 1. stk. fast Ip-adresse. Hastigheden er 10/10 Mbit.

I forbindelse med leje af internetforbindelse, skal det inden leje oplyses hvad Internetforbindelsen skal benyttes til. Industriens Hus forbeholder sig retten til at lukke forbindelsen, hvis der er mistanke om misbrug i forhold til det aftalte formål.

Prisen er kr. 1000 inkl. moms pr. dag.

 

WI-FI

Konferencecenteret tilbyder også trådløst netværk som er gratis at benytte.

DI-Hotspot
Brugernavn: DI
Password: 1787

DI-Direct (hvis du ofte besøger DI)
Password: dirp1787

Video-konferencer

I Ambition SYTTEN, Ambition NITTEN og Salen afvikles ofte større konferencer, hvor der kan være brug for, at holde en præsentation med en foredragsholder, som ikke har mulighed for at være til stede i lokalet. Her er videokonference et godt alternativ, da denne platform giver et meget fint billede og lydgengivelse.

Lokalerne er allerede udstyret med fastmonteret kameraer og lydudstyr til at transmittere billede og lyd. Vi har derudover dedikeret udstyr til videokonference, som sikrer optimal gengivelse af billede, lyd og stabil internetforbindelse. For kunne gennemføre en videokonferencekald fra Industriens Hus - kræver det, at modtagerens videokonferenceudstyr understøtter standarden H323 eller Skype For Business

Kvaliteten at mødet afhænger ofte af hvor god internetforbindelsen, kameraet og lydudstyret er hos den virksomhed vi kommunikerer med. Derfor tilbyder vi altid, at DI’s AV-tekniker kontakter virksomheden som skal deltage i videokonferencen. Her vurderer vores tekniker kvalitet på billede, lyd samt internetforbindelse og giver input til at optimere disse. 

Pris pr. opkald i max 60 min, samt test er kr. 4000.- inkl. moms

Pr. påbegyndt time udover 60 minutter som er inkl. i standardpakken er kr. 2000.- inkl. moms