Velkommen til Dansk Industris nye website. Vi udvikler i øjeblikket et nyt site for at give dig den bedste brugeroplevelse. I en periode vil du derfor opleve indimellem at blive sendt til indhold på vores gamle site.

Lej kontorer og lysreklamepladser

Som medlem af DI kan du få din virksomheds logo på facaden af Industriens Hus. Samtidig har erhvervsdrivende mulighed for at leje kontorpladser i Industriens Hus.

LED skiltekoncept
Bentzen Signs A/S har i samarbejde med vores arkitekter Transform udviklet et helt specielt LED skiltekoncept til huset. DI har indgået en samarbejdsaftale med Bentzen Signs A/S, som giver firmaet eneret på produktion af skilte til huset frem til 2019 i en periode på 6 år, under forudsætning af at eneretten ikke medfører urimelige priser på skiltene.

Prisen for fremstillingen af skiltet er afhængig af størrelse og udformning. Typisk koster et standardskilt i størrelsen 1 meter højt og 6,4 meter langt omkring kr. 100.000 med tillæg af moms. Denne pris inkluderer produktion af skiltet, opsætning, tilslutning og afprøvning.

Vi anbefaler imidlertid, at I kontakter Bentzen Signs A/S for at få et konkret tilbud på produktion af skiltet. Firmaet kan kontaktes på telefon 3634 2000 eller på info@bentzen.eu.

Priser for reklamepladser
Prisen for en lille reklameplads, som er 1 meter højt og 3,2 meter langt, udgør kr. 60.708 pr. år med tillæg af moms samt forbrug. Hertil kommer øvrige driftsudgifter på kr. 3.092 pr. år med tillæg af moms.

Prisen for en stor reklameplads, som er 1 meter højt og 6,4 meter langt, udgør kr. 121.416 pr. år med tillæg af moms samt forbrug. Hertil kommer øvrige driftsudgifter på kr. 6.180 pr. år med tillæg af moms.

Facadebelysning ud over lysreklame-logoer
Bemærk at DI kan benytte facadens diagrit til forskellige former for lyssætning. DI forbeholder sig ret til ved særlige lejligheder at give lyssætningen i diagrittet en fortrinsstilling frem for de opsatte lysreklamer.

Lej kontor

Kontakt os for at høre om mulighederne for at leje et kontorareal i Industriens Hus.

Anne G. Jensen

Chef for Ejendomsservice

  • Direkte +45 3377 4553
  • Mobil +45 3035 5328
  • E-mail ajen@di.dk