Reuse, recycle & rethink Plastic

Plast er et særdeles anvendeligt materiale – holdbart, let og billigt. Stort set alle brancher anvender plast i produktionen eller i form af emballage. Det er imidlertid ikke fordelene ved plast, der trækker overskrifter. Forurening er et reelt problem.

En del plast ender i naturen og kan være til skade for de dyr, der spiser det, eller når det nedbrydes til mikroplast. Produkters kemikalieindhold, plast i havene og mikroplast vækker bekymring, hvilket får politikere til at foreslå pantsystemer, skatter og forbud.

Vi ser allerede nu en stigende global efterspørgsel på cirkulære løsninger, også inden for plast. Men at skabe cirkulære løsninger kræver, at offentlige og private aktører samarbejder og investerer i den cirkulære omstilling.

Ved at gentænke den måde vi designer, producerer, bearbejder, forbruger og genanvender plast, kan vi skabe nye muligheder og nye job. Det vil give danske virksomheder en konkurrencefordel og åbne nye markeder. Derfor inviterer vi til fortsat dialog.

Arbejdet med plast som en værdifuld ressource er ikke en lille opgave. Kom ind og se nogle af de løsninger, som allerede bringer os tættere på mål.

Udstillingen er et partnerskab om hensigtsmæssig brug af plast. Partnerne er Dansk Industri, Plastindustrien, Vask- Kosmetik- og Husholdningsindustrien, Det Økologiske Råd samt Plastic Change.

På udstillingen vil man kunne opleve en række virksomheders og organisationers innovative arbejde med plast og mikroplast, herunder Allison, Fischer Lighting, DermaPharm, Nopa Nordic, Aage Vestergaard Larsen, Plastix, Dansk Rotations Plastic, Plastfrit Hav, Færch Plast og Letbæk Plast.

Info

Udstillingsperiode:
19. november - 25. februar 2019

Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Industriens Hus 
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Gratis adgang

Helle Husum

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3064
  • Mobil +45 2912 4572
  • E-mail hehu@di.dk