Det starter med en idé

Se udstillingen "Det starter med en idé" om iværksættere og iværksætteri. Med udstillingen sætter DI fokus på, at det er nutidens iværksættere, der skaber fremtidens virksomheder, job og velstand.

Der er mulighed for at lære en række af DI’s iværksættermedlemmer at kende: Hvordan er de startet? Hvor er de i dag? Og hvad er deres ambitioner?

En særlig del af udstillingen handler om Alexander Foss’ Industrifond, som i år fejrer 100-års jubilæum. I den anledning udgiver fonden bogen ”DANMARK SOM INDUSTRILAND – Alexander Foss’ Industrifond i 100 år”. Alexander Foss spillede i begyndelsen af 1900-tallet en stor rolle i organiseringen af den danske industri. Han talte stærkt for at udvikle Danmark fra landbrugsland til industriland og om industriens betydning for landets velstand. Tanker, der er aktuelle den dag i dag.

Endelig er Fonden for Entreprenørskab med i udstillingen. De laver blandt andet undervisningsprogrammer, der inspirerer børn og unge til at blive iværksættere. DI støtter og samarbejder med Fonden for Entreprenørskab og er blandt andet vært for DM i Entreprenørskab, hvor ca. 150 elever fra landets ungdomsuddannelser konkurrerer om at have de bedste forretningsideer.

Info

Udstillingsperiode:
12. april - 23. juli 2019

Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Industriens Hus 
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Gratis adgang

Alexander Foss’ Industrifond

Fondens 100-års jubilæum bliver i år markeret med udgivelse af bogen "DANMARK SOM INDUSTRILAND – Alexander Foss' Industrifond i 100 år. Fonden har desuden udskrevet en prisopgave om vækstvilkårene for danske virksomheder og iværksættere for kandidatstuderende på fem af landets universiteter

Marie Bujok

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3860
  • Mobil +45 3029 2924
  • E-mail mbuj@di.dk