DI's direktion

Mød DI's otte direktionsmedlemmer.

Lars Sandahl Sørensen

Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen

Lars Sandahl Sørensen har været DI's adm. direktør siden august 2019. 

Lars kom fra en stilling som koncerndirektør i SAS, hvor han bl.a. stod i spidsen for virksomhedens udviklings- og transformationsinitiativer samt en række af SAS-gruppens selskaber. 

Lars har tidligere bl.a. været seniorrådgiver for en række investeringsselskaber og kapitalfonde, ligesom han har været kommerciel direktør på koncernniveau i ISS Group, adm. direktør for Visit Denmark/Dansk Turistråd og seniorkonsulent i DI's internationale område. Han har også været ansat i Udenrigsministeriet.

Lars har boet og arbejdet i bl.a. Japan, Storbritannien, USA og Australien. Ud over sine ansættelser har Lars haft – og har fortsat – en lang række bestyrelsesposter herhjemme og i udlandet.

Lars har en international uddannelse inden for ledelse, strategi, finansiering og økonomi.

Pressefotos

Kim Graugaard

Kim Graugaard

Viceadm. direktør Kim Graugaard

Kim Graugaard startede sin karriere i DA og har været i DI siden 1993. Her er han bl.a. ansvarlig for personalejura, arbejdsmarkedspolitik og erhvervsuddannelser.

Han har gennem tiden været hovedansvarlig for talrige overenskomstforhandlinger (senest i 2020) og har også deltaget aktivt i flere trepartsforhandlinger.

Kim er næstformand i Industriens Pension, medlem af DA's bestyrelse, medlem af bestyrelse i PFA og dommer i Arbejdsretten.

Kim er cand.scient.pol. fra Århus Universitet.

Pressefoto
Kontakt

Thomas Bustrup, direktør

Thomas Bustrup

Viceadm. direktør Thomas Bustrup

Thomas Bustrup har været ansat i DI siden 1996. Thomas har ansvaret for DI’s internationale aktiviteter og for at udvikle DI’s interne økonomi- og serviceenheder samt arbejdet med IT og digitalisering. Thomas har besiddet flere ledende stillinger i DI’s internationale område og er i dag viceadministrerende direktør i DI.

Thomas varetager en række bestyrelsesposter og tillidshverv, herunder i Global Compact Network Danmark, Creative Denmark, State of Green og Verdens Bedste Nyheder. Han er derudover formand for BusinessEuropes US Network, hvor han varetager et samlet europæisk erhvervslivs interesser i USA.

Thomas er cand.polit. fra Københavns Universitet samt PLD fra Harvard Business School, USA.

Pressefoto 
Kontakt

.

Anders Søndergaard Larsen

Medlemsdirektør Anders Søndergaard Larsen

Anders Søndergaard Larsen er ansvarlig for direktørområdet Medlemmer – herunder DI’s branchefællesskaber, Medlemsforeninger og DI's regionale indsatser.

Anders Søndergaard Larsen kommer fra en stilling som vicedirektør i DI, hvor han har været en del af ledelsen af medlemsområdet, været ansvarlig for koordinering af overenskomstforhandlinger og haft ledelsesansvaret for DI’s samlede indsats for akkvisition af nye medlemsvirksomheder.

Anders Søndergaard Larsen har været ansat i DI siden 1995 og trådte ind i direktionen 1. januar 2021.

Anders er er uddannet cand.merc.jur og har endvidere en Executive MBA (SIMI)

Pressefoto
Kontakt

Kinga Szabo Christensen

Rådgivningsdirektør Kinga Szabo Christensen

Kinga Szabo Christensen blev en del af DI’s direktion 18. maj 2020. Hun er ansvarlig for direktørområdet Rådgivning – herunder DI’s internationale kontorer og eksportrådgivning, Arbejdsmiljø, Ledelse- og virksomhedsudvikling, Netværk, Global Talent og Medlemsservices inden for digitalisering.

Kinga har mange års erfaring med strategi- og forretningsudvikling på tværs af grænser og sektorer. Hun blev ansat i DI i 2008 og har primært arbejdet i DI’s internationale område, bl.a. som chef for DI’s kontor i New York, for Global Talent, for Ledelsesudvikling og Produktivitet, og senest for DI International Business Development og DI’s seks kommercielle kontorer rundt om i verden.

Før hun kom til DI, arbejdede hun i forskellige eksportvirksomheder og som Project- og Division Manager i Baltic Development Forum.

Kinga er født og opvokset i Ungarn, og har boet og arbejdet i syv forskellige lande.

Hun har en master i International Business Administration fra CBS kombineret med studier i Hong Kong, Mexico og Brasilien.

Pressefoto
Kontakt

Pernille Tang Raschke

Direktør for HR og Organisationsudvikling Pernille Tang Raschke

Pernille Tang Raschke blev ansat i DI i 2020 som direktør for HR og Organisationsudvikling. Her har hun det overordnede ansvar for udviklingen af DI som en kompetent, levende og engageret organisation, der kan tiltrække de dygtigste medarbejdere til servicering af og samspil med DI’s medlemsvirksomheder.

Pernille har en baggrund i det private erhvervsliv med 20 års erfaring inden for HR og ledelse fra forskellige brancher, senest som HR direktør i Harboes Bryggeri og som Senior Vice President og Head of HR, Internal Communications & CSR hos ALK A/S. I starten af sin karriere har Pernille været ansat i blandt andet TDC, DSB og PA Consulting Group.

Pernille har en international HA fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

Pressefoto
Kontakt

Morten Høyer

Morten Høyer

Public affairs-, kommunikations- og brand & marketingdirektør Morten Høyer

Morten Høyer har arbejdet i DI siden 5. oktober 2020 og er direktør for PA, Kommunikation, Brand & Marketing.

Morten skal med sin baggrund, sit netværk og sine kompetencer bringe DI’s public affairs-arbejde til det næste niveau. For en tæt dialog mellem erhvervslivet, vores politikere og civilsamfundet er helt afgørende for at finde de rigtige løsninger til at udvikle både vores samfund og danske virksomheder. 

Morten kom fra et job som direktør i Aktive Ejere og har tidligere været direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer. Før det var han Særlig Rådgiver i Justitsministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Han har en kandidatgrad i forvaltning fra Roskilde Universitet, 2005.

Pressefoto
Kontakt

Emil Fannikke Kiær

Politisk direktør Emil Fannikke Kiær

Emil Fannikke Kiær er tiltrådt som DI's politiske direktør i november 2020.

Emil Fannikke Kiær har direktionsansvaret for at koordinere DI’s omfattende politiske arbejde – herunder også direktionsansvaret for organisationens analyser og samfundsøkonomiske modeller og planer. Han skal fortsætte og udvikle DI’s politiske arbejde for, at Danmark kan være et stærkt og godt samfund af drive virksomhed i - og at leve i.

Emil Fannikke Kiær kommer til DI fra en stilling som vicedirektør og COO i ATP. I ATP har Emil Fannikke Kiær været med til at drive en modernisering og professionalisering sammen med koncernledelsen. Forud for karrieren i ATP har Emil Fannikke Kiær arbejdet som økonomi- og it-direktør i Fødevareministeriet og som underdirektør i DR og Finansministeriet.

Han er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Pressefoto
Kontakt