DI's direktion

Mød DI's otte direktionsmedlemmer.

Lars Sandahl Sørensen

Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen

Lars Sandahl Sørensen har været DI's adm. direktør siden august 2019. 

Lars kom fra en stilling som koncerndirektør i SAS, hvor han bl.a. stod i spidsen for virksomhedens udviklings- og transformationsinitiativer samt en række af SAS-gruppens selskaber. 

Lars har tidligere bl.a. været seniorrådgiver for en række investeringsselskaber og kapitalfonde, ligesom han har været kommerciel direktør på koncernniveau i ISS Group, adm. direktør for Visit Denmark/Dansk Turistråd og seniorkonsulent i DI's internationale område. Han har også været ansat i Udenrigsministeriet.

Lars har boet og arbejdet i bl.a. Japan, Storbritannien, USA og Australien. Ud over sine ansættelser har Lars haft – og har fortsat – en lang række bestyrelsesposter herhjemme og i udlandet.

Lars har en international uddannelse inden for ledelse, strategi, finansiering og økonomi.

Pressefotos

Kim Graugaard

Viceadm. direktør Kim Graugaard

Kim Graugaard startede sin karriere i DA og har været i DI siden 1993. Her er han bl.a. ansvarlig for personalejura, arbejdsmarkedspolitik og erhvervsuddannelser.

Han har gennem tiden været hovedansvarlig for talrige overenskomstforhandlinger (senest i 2020) og har også deltaget aktivt i flere trepartsforhandlinger.

Kim er næstformand i Industriens Pension, medlem af DA's bestyrelse, medlem af bestyrelse i PFA og dommer i Arbejdsretten.

Kim er cand.scient.pol. fra Århus Universitet.

Pressefoto
Kontakt

Thomas Bustrup, direktør

Thomas Bustrup

International direktør og COO Thomas Bustrup

Thomas Bustrup har været ansat i DI siden 1996 og har besiddet flere ledende stillinger i DI’s internationale område. I dag er han Chief Operating Officer (COO) med ansvar for at udvikle DI’s interne økonomi- og serviceenheder samt arbejdet med IT og digitalisering. Thomas er også direktør for DI’s internationale område.

Thomas varetager en række bestyrelsesposter og tillidshverv herunder i Global Compact Network Danmark, Creative Denmark og State of Green. Han er ligeledes næstformand i det uafhængige medie ’Verdens Bedste Nyheder’.

Thomas er cand.polit. fra Københavns Universitet samt PLD fra Harvard Business School, USA.

Pressefoto 
Kontakt

Lars Frelle-Petersen

Medlemsdirektør Lars Frelle-Petersen

Lars Frelle-Petersen har været ansat i DI siden 1. marts 2018. Først som direktør for digitalisering i DI, og pr. 18. maj 2020 som medlemsdirektør med ansvar for alle branchefællesskaber og medlemsforeninger i DI.

Lars kom fra en stilling som afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet. Han har tidligere været direktør i Digitaliseringsstyrelsen og vicedirektør i Økonomistyrelsen. Endvidere har han været kontorchef i Finansministeriet og i Videnskabsministeriet.

Blandt tillidshverv kan nævnes bestyrelsesformand for Foreningen Roskilde Festival, næstformand for Design Society, medlem af bestyrelsen for IT-Universitetet, bestyrelsen for Ungdomsøen og bestyrelsen for Denmark Bridge.

Lars er  cand.scient.adm. fra  Roskilde Universitet (RUC) 1998.

Pressefoto
Kontakt

Kinga Szabo Christensen

Rådgivningsdirektør Kinga Szabo Christensen

Kinga Szabo Christensen blev en del af DI’s direktion 18. maj 2020. Hun er ansvarlig for det nye direktørområde Rådgivning – herunder DI’s internationale kontorer og eksportrådgivning, Arbejdsmiljø, Ledelse- og virksomhedsudvikling, Netværk, Global Talent og Medlemsservices inden for digitalisering.

Kinga har mange års erfaring med strategi- og forretningsudvikling på tværs af grænser og sektorer. Hun blev ansat i DI i 2008 og har primært arbejdet i DI’s internationale område, bl.a. som chef for DI’s kontor i New York, for Global Talent, for Ledelsesudvikling og Produktivitet, og senest for DI International Business Development og DI’s seks kommercielle kontorer rundt om i verden.

Før hun kom til DI, arbejdede hun i forskellige eksportvirksomheder og som Project- og Division Manager i Baltic Development Forum.

Kinga er født og opvokset i Ungarn, og har boet og arbejdet i syv forskellige lande.

Hun har en master i International Business Administration fra CBS kombineret med studier i Hong Kong, Mexico og Brasilien.

Pressefoto
Kontakt

Pernille Tang Raschke

Direktør for HR og Organisationsudvikling Pernille Tang Raschke

Pernille Tang Raschke blev ansat i DI i 2020 som direktør for HR og Organisationsudvikling. Her har hun det overordnede ansvar for udviklingen af DI som en kompetent, levende og engageret organisation, der kan tiltrække de dygtigste medarbejdere til servicering af og samspil med DI’s medlemsvirksomheder.

Pernille har en baggrund i det private erhvervsliv med 20 års erfaring inden for HR og ledelse fra forskellige brancher, senest som HR direktør i Harboes Bryggeri og som Senior Vice President og Head of HR, Internal Communications & CSR hos ALK A/S. I starten af sin karriere har Pernille været ansat i blandt andet TDC, DSB og PA Consulting Group.

Pernille har en international HA fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

Pressefoto
Kontakt

Lars Storr-Hansen

Erhvervsudviklingsdirektør Lars Storr-Hansen

Lars Storr-Hansen har været ansat som direktør for erhvervsudvikling i DI siden den 1. september 2020, hvor Dansk Byggeri fusionerede med DI. Lars var adm. direktør for Dansk Byggeri fra maj 2008 til fusionen den 1. september 2020.

Før Dansk Byggeri var Lars underdirektør i HTS og har tidligere blandt andet været særlig rådgiver for henholdsvis skatteministeren (2002-2004) og socialministeren (2004-2005).

Lars er næstformand i PensionDanmarks bestyrelse og tillige medlem af Revisions- og Risikoudvalget i PensionDanmark.

Han er uddannet cand. polit fra Københavns Universitet og har efteruddannet sig i ledelse fra bl.a. CBS og University of Pennsylvania - The Wharton School. Endvidere har han en efteruddannelse i nyhedsjournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole.

Pressefoto
Kontakt

Morten Høyer

Morten Høyer

Public affairs og kommunikationsdirektør Morten Høyer

Morten Høyer er ansat i DI fra 5. oktober 2020 og er ny direktør for public affairs og kommunikation.

Morten skal med sin baggrund, sit netværk og sine kompetencer bringe DI’s public affairs-arbejde til det næste niveau. For en tæt dialog mellem erhvervslivet, vores politikere og civilsamfundet er helt afgørende for at finde de rigtige løsninger til at udvikle både vores samfund og danske virksomheder. 

Morten kommer fra et job som direktør i Aktive Ejere og har tidligere været direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer. Før det var han Særlig Rådgiver i Justitsministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Han har en kandidatgrad i forvaltning fra Roskilde Universitet, 2005.