DI samler dansk erhvervsliv

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation.

Vi repræsenterer over 19.500 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet.

Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.

Det er vores vision, at Danmark skal være verdens bedste land at etablere og drive virksomhed i – hvad enten det drejer sig om iværksættere, der skal finde fodfæste, danske virksomheder, der skal vokse og erobre eksportmarkeder eller udenlandske virksomheder, der skal udvide forretningen i Danmark.

DI har hovedsæde i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Men vi er også tilstede regionalt, europæisk og globalt – med kontorer og projekter rundt om i verden for at hjælpe vores medlemmer med at erobre nye markeder.

Vi hjælper vores medlemmer med at vinde

DI’s mere end 800 medarbejdere arbejder hver dag målrettet på at styrke at danske virksomheder kan klare sig i konkurrencen med virksomheder fra resten af verden:

  • Vi rådgiver vores medlemmer på mange forskellige områder - fra personalejura og overenskomster til miljøkrav, eksport og digitalisering.
  • Vi driver netværk i hele landet og internationalt, fordi vi ved, at det betaler sig at udveksle gode ideer, møde mulige samarbejdspartnere og finde fælles fodslag om sager, der er til gavn for alle DI’s medlemmer.
  • Vi åbner døre til beslutningstagere og myndigheder - både nationalt og globalt - og leverer kvalitetsanalyser, der kan være med til at danne grundlag for vigtige erhvervspolitiske beslutninger.

Stærke virksomheder giver et stærkt Danmark

DI har en vision om, at Danmark skal være et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt arbejder vi for, at Danmark skal være det bedste sted i verden at drive virksomhed i og ud fra.

Når virksomhederne har gode vilkår og vinder ordrer, så skaber de arbejdspladser, leverer flere skattekroner og skaber velstand og råd til mere velfærd.

Kort sagt: Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.