DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation.

Vi er Danmarks største erhvervsorganisation, og hver dag arbejder vi for at gøre dansk erhvervsliv til det bedste i verden! 

Vi gør en verden til forskel

Som medarbejder i DI er du en del af et unikt, værdiskabende fællesskab, der er større end de enkelte dele – sammen gør vi en verden til forskel. Vi tager vores rolle som samfundsaktør seriøst – derfor gør vi os umage med at levere høj service og faglighed til vores medlemsvirksomheder – og være på forkant med samfundsudviklingen – hvad enten vi påvirker den politiske dagsorden i erhvervslivets interesse eller leverer personalejuridisk rådgivning, uddannelser, netværk og arrangementer til de mange forskellige virksomheder i vores medlemskreds.

Alle talenter i spil – også dit!

I DI vil vi have de bedste rammer for et godt arbejdsliv. Derfor har vi fokus på at skabe en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, fleksibilitet og muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dit fulde potentiale. Vi ved, at vi opnår de bedste resultater i fællesskab. Det betyder, at vi altid er imødekommende og nysgerrige over for vores kollegers idéer og aldrig er bange for at bidrage til hinandens succeser. En god DI-kollega er karakteriseret ved at bringe mod, styrke og hjerte til bordet i sin adfærd, sine relationer og i sine beslutninger. Dét skaber sammenhold, samhørighed og resultater.

Det er afgørende for DI, at alle vores medarbejdere til enhver tid er fagligt opdaterede, og at vores personlige kompetencer er i top. Som medarbejder får du derfor adgang til en række læringstilbud, der kan supplere og udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Tre overordnede principper for kompetenceudvikling i DI:

  • Du skal øge din værdi på arbejdsmarkedet, mens du er ansat i DI
  • Din kompetenceudvikling skal understøtte din enheds og DI’s overordnede mål og strategi
  • Du skal så vidt muligt bygge videre på dine styrker, og hvad du synes er interessant

Indflydelse – nationalt og internationalt

DI har hovedsæde i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Men vi er også tilstede regionalt, europæisk og globalt – med kontorer og projekter rundt om i verden for at hjælpe vores medlemmer med at erobre nye markeder.

Se vores kontorer


Relateret indhold