DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med mere end 950 medarbejdere/kolleger og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen. 

Jeg er på mit 6. job i DI. Det er et fantastisk personalegode, at man kan skabe sig en så bred karriereudvikling inden for samme arbejdsplads. Søren Cajus, Chefkonsulent, cand. scient. pol.

DI's sociale aktiviteter

I DI har vi mange sociale tiltag, som du kan vælge at deltage i. Vores aktive foreningsliv omfatter fest, kunst, vin og sport.

DI's Personale-forening

DI's Personaleforening (DIP) styrker det kollegiale sammenhold i DI. DIP's arrangerer hvert år store fester, udflugter til alt fra Folketinget til La Glace, hyggelige koncert-, teater- og biografture, cirkusbesøg, fredagsbarer, juleevents for familien og virksomhedsbesøg.

DI's kunst-forening

DI's kunstforening arrangerer kunstudstillinger, inviterer til udstillinger, museer og seværdigheder og udlodder hvert år kunstværker til foreningens medlemmer.

DIVine

DI's vinklub inviterer til foredrag, besøg hos vingrossister, gourmetmiddag og vinsmagninger. Sidstnævnte som oftest akkompagneret af lækker mad fra vores dygtige kokke i kantinen. 

DI sport

DI's sportsforening byder på store, årlige arrangementer som DI open Golf, DHL Stafetten, DI opten Tennis og en årlig skitur. Derudover har vi også et motionsrum, som du frit kan benytte. Alternativt kan du melde dig til holdtræning sammen med dine kolleger.

Udvikling Sundhed Trivsel

Som medarbejder i DI er du en afgørende kilde til tilfredse medlemmer. Derfor har vi løbende fokus på at skabe forbedringer og udvikling, så du og dine kollegaer hele tiden trives og præsterer bedst muligt. 

Sundhed og trivsel hænger sammen, og derfor tilbyder vi blandt andet en række sociale og sundhedsfremmende aktiviteter året rundt.

Relateret indhold