Studiejob - brug dit talent i DI

I DI er dørene åbne for studerende, elever og praktikanter, der gerne vil udvikle deres kompetencer og bidrage til at gøre dansk erhvervsliv til det bedste i verden.

Studentermedarbejdere

En stor del af den værdi, som DI leverer til medlemsvirksomhederne, bliver varetaget af unge mennesker under uddannelse. Det er noget vi er stolte af. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med universiteterne, så de studerendes teoretiske læring bliver understøttet med solid praktisk erfaring på jobbet. Derfor har vi ca. 130 studentermedarbejdere ansat på tværs af organisationen, som arbejder med f.eks. juridisk rådgivning, kommunikation, politikudvikling, økonomi og interessevaretagelse.

Din læring på jobbet indebærer blandt andet, at du deltager i projekter, at du samarbejder med andre kolleger på tværs af organisationen og at du løbende er nysgerrig efter nye arbejdsopgaver. Derudover vil du også få tilbudt forskellige kurser, der understøtter de opgaver, du arbejder med, og samtidig styrker din profil.

Studie og arbejde skal fungere parallelt med hinanden. Studentermedarbejdere er først og fremmest studerende. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i forhold til arbejdstider, arbejdssteder (fysisk/hjemme), eksaminer og afholdelse af ferier. Vi ved, at en fleksibel arbejdstilgang er nøglen til balance mellem arbejde og studie.

Arbejdet som studentermedarbejder i DI er ikke kun en mulighed for praktisk erfaring, men også en vej ind i spændende karrieremuligheder. Du kan nemlig søge internt opslåede konsulentstillinger, når du nærmer dig slutningen af din uddannelse.

Praktikanter

Som led i din uddannelse kan du også starte som praktikant i DI. Et praktikforløb hos os varierer fra afdeling til afdeling, og de opgaver, der bliver løst i den respektive afdeling, vil således være det faglige udgangspunkt for din praktik. Som praktikant får du ansvar for egne opgaver, og vi har brug for forskellige fagligheder til vores politiske enheder, vores kommunikationsafdeling, hos HR, vores internationale områder og vores kontorer i Bruxelles, München, Mumbai, New York og Shanghai.

Elever

Vi ansætter elever inden for seks forskellige uddannelsesretninger: Mediegrafikelever, eventkoordinatorelever, kontorelever med speciale i administration, kontorelever med speciale i økonomi, IT-supportelever og kokkelever. De seks uddannelsesretninger giver en solid og lærerig uddannelse, så du er godt klædt på til et job efter endt uddannelse.

Vi har en række elevværter, som følger vores elever tæt og som løbende giver feedback. Alle elever har en praktikplan, så både elevvært og elev kan danne sig et overblik over forløbet og læringen.

Se ledige stillinger

Studiejob i Dansk Industri

Relateret indhold