For studerende

I DI ansætter vi studerende, elever og praktikanter. Jobopslag bliver løbende slået op. Læs herunder hvad det vil sige at være ansat i DI som studerende, elev eller praktikant.

To af DI's dygtige studenter fortæller her om, hvorfor de synes, det er fedt at arbejde i DI, og hvad de får ud af det.

Lavet af Marie Victoria Nedergaard

Studerende

I DI går vi op i, at du som studerende udvikler dine kompetencer. Du får uformel uddannelse og læring på jobbet, som foregår ved, at du deltager i projekter og netværk, at du samarbejder med andre kolleger på tværs af organisationen, og at du løbende får nye opgaver. Derudover vil du også få tilbudt forskellige kurser.

Som student har du selvfølgelig adgang til de samme goder, som de øvrige ansatte. Vi tilbyder stor fleksibilitet, når du starter som student og vi afregner efter timeløn. Når du er ved at være færdig med din uddannelse, kan du søge de internt opslåede konsulentstillinger.

Elever

Vi ansætter elever inden for seks forskellige uddannelsesretninger - mediegrafikerelever, eventkoordinatorelever, kontorelever med speciale i administration, kontorelever med speciale i økonomi, IT-supporterelever og kokkeelever.

De seks uddannelsesretninger giver en solid og lærerig uddannelse, så du er godt klædt på til et job efter endt uddannelse.

Vi har en række elevværter, som følger vores elever tæt, og giver løbende feedback. Alle elever har en praktikplan, så både elevvært og elev kan danne sig et overblik over forløbet og læringen.

Praktikanter

Du kan også starte som praktikant. Vi har brug for forskellige fagligheder til vores politiske enheder, vores internationale område, kommunikation, vores branchefællesskaber eller til vores kontor i Bruxelles, München, New York, Mumbai og Shanghai. Som praktikant hos os får du ansvar for egne opgaver.

Se ledige stillinger

Foto: Hans Søndergaard

Relateret indhold