Velkommen til Dansk Industris nye website. Vi udvikler i øjeblikket et nyt site for at give dig den bedste brugeroplevelse. I en periode vil du derfor opleve indimellem at blive sendt til indhold på vores gamle site.

For studerende

I DI ansætter vi studerende, elever og praktikanter. Jobopslag bliver løbende slået op. Læs herunder hvad det vil sige at være ansat i DI som studerende, elev eller praktikant.

Foto:Hans Søndergaard

Studerende
I DI går vi op i, at du som studerende udvikler dine kompetencer. Du får uformel uddannelse og læring på jobbet, som foregår ved, at du deltager i projekter og netværk, at du samarbejder med andre kolleger på tværs af organisationen, og at du løbende får nye opgaver. Derudover vil du også få tilbudt forskellige kurser.

Som student har du selvfølgelig adgang til de samme goder, som de øvrige ansatte. Vi tilbyder stor fleksibilitet, når du starter som student og vi afregner efter timeløn. Når du er ved at være færdig med din uddannelse, kan du søge de internt opslåede konsulentstillinger.

Elever
Vi ansætter elever inden for seks forskellige uddannelsesretninger - mediegrafikerelever, eventkoordinatorelever, kontorelever med speciale i administration, kontorelever med speciale i økonomi, IT-supporterelever og kokkeelever.

De seks uddannelsesretninger giver en solid og lærerig uddannelse, så du er godt klædt på til et job efter endt uddannelse.

Vi har en række elevværter, som følger vores elever tæt, og giver løbende feedback. Alle elever har en praktikplan, så både elevvært og elev kan danne sig et overblik over forløbet og læringen.

Praktikanter
Du kan også starte som praktikant. Vi har brug for forskellige fagligheder til vores politiske enheder, vores internationale område, kommunikation, vores branchefællesskaber eller til vores kontor i Bruxelles. Som praktikant hos os får du ansvar for egne opgaver.

Se ledige stillinger

I DI mødes studerende og praktikanter i det, vi kalder StudenterNET. Det er et uformelt og hyggeligt fællesskab, hvor vi arrangerer både faglige og sociale arrangementer året rundt Sofie Hjorth Vesløv