Sådan rekrutterer vi

Vi ønsker en åben og ærlig dialog med dig, hvor forventningsafstemning er nøglen til et vellykket match.

Ansøgninger

Ledige job annonceres her på sitet, og ansøgninger m.m. sender du online. Finder du ikke et job annonceret, der matcher dine ønsker, kan du oprette en jobagent og få besked, når der er nye job.

Samtaler

En jobsamtale i DI er en dialog, hvor vi i første omgang skal finde ud af, om du og vi kunne være et match. Vi vil gerne høre mere om dig, dine faglige og personlige kompetencer og ikke mindst din motivation og dine forventninger til at arbejde i DI. Ligeledes får du mulighed for at høre mere om jobbet og vores forventninger.

Personlige og faglige tests

Afhængig af jobbet kan en eller flere samtaler komme på tale, ligesom vi kan inddrage personlige og faglige test eller cases. Når vi anvender test, får du naturligvis tilbagemelding af en person, der er uddannet i brugen af testen.

Onboarding

En god start i et nyt job kan være afgørende for, om matchet bliver en succces. Derfor har både din kommende chef og HR planlagt et program for dig, så du kommer godt fra start, herunder introduktion til kollegaer og samarbejdspartnere, opgaver, it-systemer m.m.

DI’s rekrutteringspolitik

Læs