08.12.17 DI Pressemeddelelse

Hvordan bekæmper vi bedst kortsvindel?

Svindel med kortbetalinger og betalingsløsninger er noget, der koster både forbrugere, virksomheder og betalingsindustrien mange ressourcer. Specielt kortsvindel over nettet er i vækst, og det skal bekæmpes for at opretholde den tillid der er til e-handel.

Derfor indbyder DI Handel og DI Digital i samarbejde med YourPay hele branchen, myndigheder, forbrugere og eksperter til konference om kortsvindel.

Pressen inviteres hermed til konferencen,
Nordic Fraud Summit,
Torsdag den 14. december, Kl. 12.30,
Industriens Hus,
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Det er første gang, at hele betalingsindustrien i Danmark er samlet om dagsordenen bekæmpelse af svindel.

På konferencen deltager betalingsindustrien, Finanstilsynet, Nationalbanken, virksomhederne og forbrugerne. Branchefolk og eksperter diskuterer problemerne med kortsvindel og drøfter de muligheder, der er for at bekæmpe kortsvindlen bl.a. den, som finder sted på nettet.

Måden danskerne betaler på både i forretninger og i webshops er i en rivende udvikling. Bare i de seneste par år er der kommet en masse nye betalingsløsninger på markedet, og den tendens ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt, når man ser på de muligheder EU’s 2. betalingstjenestedirektiv (PSD2) lukker op for.

Sikkerhed i en betaling er væsentlig for hele betalingsindustrien og vigtig for både forbruger og virksomhed. Forbrugeren vil gerne sikres, at kortoplysninger ikke misbruges, og at betalingen sker korrekt. Forretningerne vil gerne sikre, at der ikke er tale om svindel, og at betalingen går korrekt igennem.

På konferencen er det meningen, at deltagerne skal komme nærmere fælles løsninger til bekæmpelse af svindel med betalinger.

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold