20.08.18 DI Pressemeddelelse

DI udpeger chef for digitaliseringspolitik

Dansk Industri har i dag udpeget den 38-årige cand.scient.pol Christian Hannibal som chef for digitaliseringspolitik. Udnævnelsen er en del af DI’s stadigt stærkere fokus på digitalisering i samfundet og i erhvervslivet.

Som digitaliseringspolitisk chef får Christian Hannibal det daglige ansvar for fagenheden Digitaliseringspolitik, som har til opgave at bistå medlemsvirksomhederne med at drage det fulde udbytte af den digitale omstilling og for at bidrage til udviklingen af den hjemlige politik på området. 

Samtidig bliver Christian Hannibal udpeget som daglig leder af branchefællesskabet DI Digital, der har virksomhederne inden for it, tele, elektronik og kommunikation som medlemmer. 

Formålet med den nye stilling er at styrke DI’s indsats på digitaliseringsområdet. Direktør og medlem af DI’s direktion Lars Frelle-Petersen har det øverste ansvar i DI for sammen med medlemsvirksomhederne og den øvrige direktion at udvikle DI’s digitale ambitioner. Lars Frelle-Petersen har også det overordnede ansvar for DI Digital, ligesom han står i spidsen for medlemsrelationerne.   

Christian Hannibal er uddannet cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet i 2006 og har været i DI siden 2011, hvor han blandt andet har været fagleder for DI’s Digitaliseringsindsats ”Vind Fremtiden”. 

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold