16.10.19 DI Pressemeddelelse

PRESSEINVITATION - Hvordan kan danske virksomheder tiltrække internationale talenter?

Hver dag udvikler danske virksomheder nye teknologiske løsninger, som bidrager til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for os alle. For at sikre at danske virksomheder kan gøre sig gældende i den internationale konkurrence og fortsat udvikle banebrydende grøn teknologi, har vi brug for at kunne tiltrække og fastholde de dygtigste talenter, uanset hvor i verden de kommer fra. Dansk Industri sætter nu spotlight på, hvordan vi bliver bedre til at tiltrække kloge og dygtige hoveder og hænder fra hele verden.

Pressen inviteres til:

Dansk Industris Global Talent Summit 2019,

onsdag den 23. oktober 2019, kl. 10 – 16,

i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København

Den globale konkurrence om de dygtige medarbejdere skærpes i disse år, og lande og virksomheder verden over kæmper om at tiltrække de nye generationer af talentfulde unge.

Danmark har meget at tilbyde unge internationale talenter, der i høj grad drives af gerne at ville gøre en forskel. Men er vi gode nok til at udnytte vores potentiale? Kan vi i højere grad bruge vores styrkepositioner inden for blandt andet bæredygtighed og grøn omstilling til at positionere Danmark og danske virksomheder i den internationale konkurrence om talenterne?

Vi sætter tiltrækning og fastholdelse af unge globale talenter i verdensklasse på agendaen, når DI inviterer virksomhedsledere, danske og internationale unge og øvrige interessenter til Global Talent Summit.

Blandt talere og debattører er blandt andre virksomhederne Patagonia, Ørsted, Infomedia, BetterCollective, formand for Radikale Venstre Morten Østergaard og DI’s administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen.

Hele konferencen foregår på engelsk.

Se hele programmet for Global Talent Summit her

Lars Bøgeskov

Presserådgiver

  • Direkte +45 3377 4782
  • Mobil +45 2236 3138
  • E-mail larb@di.dk

Relateret