15.10.19 DI Pressemeddelelse

PRESSEINVITATION fra DI - Skal det være dyrere når virksomheder skifter hænder?

Mere end 20.000 ejerledede og familieejede virksomheder skal over de næste par år skifte hænder. Skal det være dyrere at give stafetten – og dermed arbejdspladserne – videre til næste generation?

DI sætter på en konference fokus på den aktuelle politiske debat om generationsskifte og ikke mindst på forslaget fra regeringen om at hæve beskatningen ved generationsskifte.

Et panel bestående af skatteminister Morten Bødskov (S)partileder Søren Pape Poulsen (K) og finansordfører Sofie Carsten Nielsen (R) vil i en debat forholde sig til generationsskifteskattens konsekvenser for virksomhedernes udvikling og muligheder.

Pressen inviteres til debat og konference:

Når virksomheder skifter hænder – DI’s ejerskiftekonference 2019

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 10:00

i Industriens Hus, Rådhuspladsen

København V

En forøgelse af afgiften på generationsskifte vil koste vækst og arbejdspladser. I løbet af dagen bliver der en debat om de skattemæssige rammer for generationsskifte og de udfordringer, som familieejede virksomheder møder i forhold til værdiansættelse og usikre politiske vilkår.

På konferencen deltager en lang række virksomhedsledere, som har gennemført forskellige former for ejerskifte, herunder også generationsskifte. Det gælder bl.a. Ingemann Components, hvor adm. direktør Niels Ingemann Møller fortæller om de udfordringer han oplever som følge af en højere beskatning af generationsskifter i Danmark.

Som optakt taler DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

 Læs hele programmet her

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret