22.11.19 DI Pressemeddelelse

Ny direktør for danske træ- og møbelvirksomheder

Træ- og Møbelindustrien i DI (TMI), som er brancheforening for 300 virksomheder, har ansat ny direktør.

Valget er faldet på Annette Christensen, som gennem de seneste 11 år har været ansat i forskellige roller i DI.

Annette Christensen er 49 år. Hun er uddannet cand. oecon. og er i dag souschef i DI’s Regionalforeninger. Annette er oprindeligt fra Sønderborg og har arbejdet i DI siden 2008 – først som chefkonsulent med ansvar for DI’s arbejde med bedre infrastruktur. Siden januar 2018 har Annette været souschef i DI’s Regionalforeninger. Den nye direktør starter i Træ- og Møbelindustrien den 1. januar 2020.

Annette Christensen er bosat i Vanløse med sin mand og to børn.

- Vi mener, at Annette har de helt rigtige kompetencer og den rette erfaring til at styrke træ- og møbelvirksomhederne sammen med vores bestyrelse. Vi står over for en masse nye udfordringer og store muligheder med bl.a. den grønne omstilling. Det bliver en vigtig opgave for den nye direktørsiger formanden for TMI, adm. direktør Nils Anton Hundevad Knudsen, Magnus Olesen A/S.

- Annette Christensen har, gennem de opgaver hun har løst i DI, vist sig som yderst kompetent. Samtidig har hun en stor forståelse for virksomhedernes hverdag og behov. Jeg mener derfor, at hun er et rigtigt godt valg til at stå i spidsen for en så vigtig og spændende branche, siger viceadm. direktør Kim Graugaard, der har direktøransvaret i DI for TMI.

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold