20.01.20 Om DI Pressemeddelelse

Presseinvitation: Grøn omstilling er en stor mulighed for SMV

Rygraden i dansk erhvervsliv er de mange små og mellemstore virksomheder. Derfor spiller de også en hovedrolle i den grønne omstilling i Danmark. DI sætter nu fokus på SMV’ernes rolle, muligheder og udfordringer med Danmarks store ambitioner om et klimaneutralt samfund.

Pressen inviteres til

SMV DAGEN 2020 – Der er grønt. Er du klar?

Mandag den 27. januar, kl. 9.30

Comwell Aarhus,

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Temaet for dagen er, hvordan særligt de små og mellemstore virksomheder kan bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst. På scenen sætter erhvervsminister Simon Kollerup, formand for klimapartnerskabet for energitung industri, Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, Aalborg Portland, og adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, gang i diskussionen.

I løbet af dagen vil en række virksomhedsledere fortælle åbent om, hvordan de arbejder med at gribe de nye, grønne muligheder; blandt dem adm. direktør Lau Laursen, Lauren Erhvervsrengøring A/S og CEO Uffe A. Olesen, Body Bike International A/S.

Ingen grøn omstilling uden en handlekraftig ledelse af virksomheden. Professor Mette Neville fra Aarhus Universitet giver sit bud på, hvordan ledelsen skal gribe det an.

Men hvordan skaber vi som samfund de bedst mulige rammer, som gør, at de små og mellemstore virksomheder kan udnytte de nye muligheder? Den debat tager Aarhus’ borgmester og KL’s formand Jacob Bundsgaard og formanden for DI’s SMV-udvalg, CEO & partner Vibeke Svendsen, Envotherm  A/S.

Endelig kan en virksomhed, der har taget springet og grebet chancen, se frem til at få en pris – DI’s Initiativpris 2019 - som uddeles af erhvervsminister Simon Kollerup og Vibeke Svendsen.

Læs mere og se hele programmet her

Tilmelding for pressen samt yderligere oplysninger: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret