30.11.20 DI Pressemeddelelse

DI’s pressechef skifter til Forsikring & Pension

DI skal have ny pressechef, når vicedirektør Per Geckler Møller fratræder sin stilling. Han har fået nyt job som direktør for Public Affairs og Kommunikation i Forsikring & Pension, hvor han tiltræder senest 1. februar.

DI’s direktør for Public Affairs og Kommunikation, Morten Høyer, ønsker Per Geckler Møller stort tillykke med jobbet. Han oplyser, at DI allerede har ansat en ny pressechef, som vil blive offentliggjort i denne uge.

- Jeg vil ønske Per Geckler Møller stort tillykke med jobbet. Per har igennem 15 år ydet en kæmpe indsats for DI og DI’s medlemsvirksomheder, som han virkelig fortjener tak for. Per er en stærk kommunikatør med en sjældent god forståelse for det politiske og et skarpt øje for de faglige detaljer. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Forsikring & Pension med Per får en dygtig og hårdtarbejdende direktør for Public Affairs & Kommunikation, siger direktør Morten Høyer, DI.

Per Geckler Møller hæfter sig ved, at DI står exceptionelt stærkt som den ubetinget største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation i Danmark.

- Jeg har elsket at arbejde for DI og vores medlemsvirksomheder sammen med hele holdet af dygtige og dedikerede kolleger. Det har været et stort privilegium igennem så mange år at have bidraget til den fælles indsats for at sikre danske virksomheder de bedst mulige vilkår – og samtidig tydeliggøre, hvor stor værdi virksomhederne faktisk har for vores samfund. DI står i dag exceptionelt stærkt med en klar kurs for det videre arbejde, og det er jeg stolt over at have været en del af, siger vicedirektør Per Geckler Møller.

DI har allerede ansat en ny pressechef og vil offentliggøre ansættelsen senere i denne uge.

 

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold