01.12.20 DI Pressemeddelelse

Dansk Industri ansætter ny pressechef

Fra 4. januar får DI’s presseindsats ny leder, når Søren Langelund afløser Per Geckler Møller som chef for presse og DI medier.

36-årige Søren Langelund kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i Finansministeriet. 

- Jeg er rigtig glad for, at Søren Langelund har sagt ja til at blive ny pressechef i DI. Søren har bred erfaring og alle de rigtige kompetencer til at lykkes i jobbet. Med Søren står DI godt rustet til at positionere sig endnu stærkere i samfundsdebatten og øge integrationen af sociale og digitale medieplatforme, siger DI’s direktør for public affairs og kommunikation, Morten Høyer. 

Søren Langelund har i en årrække beskæftiget sig med dansk erhvervsliv som seniorrådgiver og medlem af ledelsen i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, og har desuden haft ledende stillinger hos TV 2 NEWS, DR og Ekstra Bladet. Af uddannelse er han cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. 

- Som landets største og vigtigste erhvervsorganisation spiller DI en afgørende rolle for Danmark. Jeg er stolt over at skulle arbejde for en endnu stærkere stemme til det erhvervsliv, som skaber fremtidens arbejdspladser og støber fundamentet under vores fælles velfærdssamfund. DI er tilmed inde i en spændende udvikling med øget fokus på at sætte dagsorden og delagtiggøre sig i samfundet til gavn for de mere end 18.000 medlemmer. Derfor kunne jeg ikke takke nej til muligheden for at blive en central del af det projekt, siger Søren Langelund.    

Søren Langelund afløser Per Geckler Møller, der har været i DI siden 2005, og som fremadrettet skal være direktør for Public Affairs og Kommunikation i Forsikring & Pension.

Yderligere oplysninger fås hos direktør for Public Affairs og kommunikation Morten Høyer på MOH@DI.DK eller tlf. 2332 6743.

Morten Høyer

Morten Høyer

Direktør for Public Affairs og kommunikation

  • Direkte +45 3377 4550
  • Mobil +45 2332 6743
  • E-mail moh@di.dk

Relateret